Asla Bırakma

____________________________________________________________________

Bu e-posta adresime akıllı.tv tarafından komik diye gönderilen bir video. Aslında çok saçma bir başlıkla gönderilmiş, video hiç komik değil. Videoda bir zebranın kaplandan kurtuluşu var. Kaplan zebrayı yakalıyor ama zebra pes etmeye hiç niyetli değil. Bir süre kaplanın ağzında durduktan sonra çırpınmaya başlıyor ve kurtuluyor. Bu bana lisede YDS’ye hazırlandığım dergilerden birinin arka kapağındaki bir resmi hatırlattı. Resimde bir kuş bir kurbağayı kafasından yakalamış yutmaya çalışıyor, kurbağa da kuşun boğazını sıkıyordu, sabit bir resim olduğu için sonucunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. 😀 Bu da buna benzer bir video, buyrun izleyin:

Toplumsal mesaj: Mutluluğu ara, sakın ondan vazgeçme. (George Sand)

2 Yorum

  • Yazan: eda suner, 13 Mart 2008 @ 3:23 pm

    Etiket prim yapıyor diye komik demişlerdir yada izlemden eklemişlerdir 🙂 Senin sonucunu tahmin ettiğin duruma da 🙁 Bu videoyu da sevmedim doğanın kanunu olsa da 🙁

  • Yazan: FeRHaD, 13 Mart 2008 @ 9:05 pm

    İzlemeden eklememişlerdir, video binlerce kişiye gönderilmiş.
    Valla doğanın kanunu genelde kaplanın zebrayı yemesi olarak karşımıza çıkıyor. Bunda ise zebra kaplanın ağzından kurtulabiliyor. Bu da gösteriyor ki birşey için çabalarsan eninde sonunda ona sahip olacaksın. Kaplan nasılsa kaçamaz yerim diye düşündüğü için elinden kaçırdı zebrayı.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz