Baba Gibi 3D Cep Telefonu Oyunları = NFS Prostreet, V-Rally3D, CovertOps1943

____________________________________________________________________

Bir sürü para verip bilgisayar fiyatına cep telefonları alıyorsunuz, bir işinize yaramıyorlar. Buyrun cep telefonunuzda bilgisayar oyunlarını aratmayacak 3D cep telefonu oyunları; NFS ProStreet, V-Rally3D ve CovertOps1943. Oyunların hepsi Java MIDP 2 standardındadır ve çalışabilmesi için telefonunuzun Java 3D desteği olmalıdır. Tümünün ekran çözünürlüğü 176 x 220’dir.

Need For Speed ProStreet versiyonu 7.0.94, bilgisayarınızdan da tanıdığınız çok iyi bir araba yarışı oyunu. Yalnız bilgisayar versiyonunda olan arabaların hasar görmesi vb. efektler buna koyulmamış. Buradan indirebilirsiniz.

CovertOps1943 teması biraz Return to Castle Wolfenstein oyununa benzeyen çok iyi bir FPS oyunu. Buradan buyrun.

V-Rally3D, çok iyi bir mobil araba yarışı oyunudur. Grafik açısından çok gelişmiş bir oyun, yarışınızdan sonra bilgisayar oyunlarınaki replay gibi özelliği ile nasıl yarıştığınızı vb. görebiliyorsunuz. İsterseniz arkadaşınızla bluetooth üzerinden de oynayabiliyorsunuz. İsterseniz ayarlayarak oyunu telefon ekranınızda yan da oynayabilirsiniz. Yalnız 3d grafiklerde Mascot Capsule 3D motoru kullandığı için bu kütüphaneye sahip olmayan telefonlarda Java 3D desteği olsa da çalışmayabilir. Bu kütüphane de örneğin SonyEricsson’un Java Platform 7 versiyonu telefonlarda bulunur. Bunu da buradan indirin:

İndir “V-Rally3D”

V-Rally3D.jar – 393 defa indirildi – 570,47 KB

1 Yorum

  • Yazan: frdeffgty, 16 Mayıs 2012 @ 3:45 pm

    güzel bir ceptelfon istiyorumve dokum matik

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz