Bar da Boa

____________________________________________________________________

Bu hotmail adresime gelen bir posta ile öğrendiğim ilginç bir site. Normalde bu tür postaları okumadan bile silerdim ama bu sefer okuyacağım tuttu. Açılan sitede gösterilen şey ise oldukça ilginç.

Siteye girdiğimizde bir hanım kızımızın oynadığı bir animasyon ile bilgisayarımıza bir video verisinin yüklenmesini bekliyoruz. Hanım kızımız önce tamamen mavi, yüklenme devam ettikçe aşağıdan yukarı doğru gerçek renkleri ortaya çıkıyor. Daha sonra da karşımıza isim, soyisim, (tercihen gireceğiniz) e-posta adresiniz ve (tahminen) arkadaşınızın e-posta adresini gireceğiniz bir form geliyor. Daha sonra da “Visualisar” (Canlandır) butonuna tıklayarak yazdığınız isim ve soy isimin içinde geçtiği bir video izliyorsunuz.

Videoda hanım kızımız birşeyler konuşuyor ama ne konuştuğunu bilmiyorum (Cahillik işte :D), umarım küfür etmiyordur. Videoda bazı yerlerde yazdığınız ismi görüyorsunuz. Tam bu kısma bayılıyorum işte. 😀 Yazdığınız isim orada nasıl da hiç kimsenin eli değmeden ustaca, Adobe Photoshop ile oluşturulmuş gibi bir görüntü ile sergileniyor. Üstelik ismin bulunduğu görüntü sabit bir resim de değil, videoda akan bir görüntü.

Buyrun buradan siz de deneyebilirsiniz.

Not: İkinci isim sizin soyadınız olmak zorunda değil. 😀

2 Yorum

  • Yazan: tesbi, 25 Ağustos 2008 @ 10:42 pm

    Birinci isim de adımız olmak zorunda değil (: çok güzelmiş hakkaten yavv.

  • Yazan: FeRHaD, 25 Ağustos 2008 @ 11:34 pm

    Yok yani, birincinin göründüğü yer iyi bir yer. 😀

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz