Bilgisayar Virüsü İnsana Bulaşır mı?

____________________________________________________________________

Bilgisayar virüsü insana bulaşır mı? İçiniz rahat olsun, bilgisayar virüsü insana bulaşmaz, yani gönül rahatlığıyla bilgisayarınıza virüs bulaştırabilirsiniz. Bilgisayarınıza bulaşan virüslere rağmen sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Bilgisayar virüsleri bilgisayardaki işletim sistemlerinin anlayabileceği komutlardan oluşan çeşitli programlama dillerinde yazılmış zararlı programcıklardır. Kendilerini hazırlayan programcının keyfine göre, kendilerini belirli dosya türlerine monte edebilecekleri gibi tek başlarına da bir program olarak da bulunabilirler.

Yazıldıkları kodlar o programlama dilini ve dilin derlenmiş halini birçok insan bilmediği için insanlarda çalışmaz. Zaten bu tür virüsleri şu an için insan beynine transfer etmenin bir yolu yok. Hatta o programlama dilini bilseniz de o kodlar bilgisayar için yazıldığından beyinde çalışmasının hiç bir yolu yoktur. Yani mesela kod işlemciye bir görev veriyor, sizin beyniniz ile işlemciler aynı değil değil mi. 😀 Yani o kod beyninizde çalışmaz.

Bu kadar yazıyı neden yazdın, zaten bilizyorduk diyeceksiniz, siz biliyorsunuz ama bilmeyenler de olabilir diye yazdım. Sitemin istatistiklerinde birkaç ay içinde başlıktaki soruyla gelen 86 kişi gördüm, yani bilgisayar virüslerinin insana bulaşabileceğinden şüphelenen birçok kişi var.

2 Yorum

  • Yazan: ziyaretçi, 16 Nisan 2011 @ 11:02 pm

    teşekkür ederim . bende bundan korkuyordum 🙂

Bu yazıya bağlantılar

  1. F Tipi Blog - Made in Satisfaction » İlginç Google Aramaları – 2

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz