Bir “System of a Down” Hayranı mıydınız?

____________________________________________________________________

Bugün elime geçen bir slayt dikkatimi çekti.Slayt Ermeni rock grubu System Of a Down ile ilgili idi.Meğerse bu grup Türk karşıtı ve her fırsatta Türklere küfreden bir grupmuş.
Slaytta şöyle yazıyor:

Siz De bir rock severmisniz?
www.gruplar.info
HeRsey-SeRBeSt@yahoogroups.com
O zaman System of a downu duymuşsunuzudur?
Peki bunların yaptıklarını biliyormusunuz?
Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down’ın ‘Holy Mountains’ şarkısına çekilen klipte Türkiye’ye ve Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdırdı.
System Of A Down’ın ‘Holy Mountains’ şarkısına çekilen klipte Türkiye’ye ve Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdırdı. Grup, kurulduğu günden bu yana müzikleri kadar çok Türk karşıtlığıyla ön plana çıkıyordu
Klipte baştan sona Türkler’e hakaret edilirken Atatürk’ün fotoğrafının altına” Ermeni Soykırımı’nın sorumlularından” diye yazıldı.
Bir başka karede de Atatürk’ün resmi ekrandayken solistin “Katil” ve “Yalancı” sözlerini söylediği görüldü.
TÜRKİYE’YE SÜREKLİ KÜFREDİYORLAR !!!
Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunan grubun, Türklerle ilgili birçok vukuatı bulunuyor. Konserlerinde Türkiye’ye sürekli küfreden System of a Down, bir konserinin biletlerine “Köpekler ve Türkler giremez” diye yazmış ve büyük tepki çekmişti.
Ve işin ilginç yanı ne biliyormusnuz??
Ülkemizde, özellikle üniversitelerde gençler arasında bu grup oldukça çok tutuluyor.Birçoğu da bu grubun Türklere hakaretler ettiğini bilmiyor.
Arkadaşlar nolursunuz bu slaytı tandığınız türk olan herkese yollayın!!
Bu aşağlık grubun Türklerin sırtından para kazanmasına engel olalım..
www.gruplar.info
Slaytı buradan indirebilirsiniz.

14 Yorum

  • Yazan: internetist, 30 Mart 2007 @ 7:24 pm

    bu yazıyı yazmak için biraz geç kalmışsın sanki. halbuki bu yıllardır bilinen bir konu:

    Sözlük:system of a down

  • Yazan: FeRHaD, 30 Mart 2007 @ 10:41 pm

    Evet biraz geç kaldım.Şans eseri karşıma çıkan bir slaytta gördüm.Yalnız unutmayalım ki System of a Down da Türk gençleri tarafından sevilerek dinlenen bir grup ve eminimki daha birçok kişi bunu bilmiyordur.Adam karşısında küfür ede ede şarkı söylese kızar ama dil eksikliği nedeniyle bunları anlamadan severek dinliyorlar işte.

  • Yazan: Erdal, 8 Nisan 2007 @ 11:19 am

    Bahsettiğin bileti gören olmamış ve Holy Mountains klibi resmi bir klip değil. Slayt gösterisi tanında bir amatör fanlarının yaptığı aptalca bir şey. Hee bunları diyerek onları savunmak istemem ama; bizim burada bu yolları kullanarak ülkemizi savunmak değilde internet sitelerindeki Türkiye propaganlarını engellemek, ne bileyim Avrupa ve Dünya arenasında Türkiye’nin Sudan’dan farklı olduğunu bu 4 kör milliyetçiye bildirmek ve diğer bilinmeyen 1915 senaryolarını dünyaya açmamız gerekir.

  • Yazan: FeRHaD, 8 Nisan 2007 @ 7:25 pm

    Bilet olayını falan bilmiyorum sadece slaytta gördüklerimi yazmıştım.Türkiye propagandalarını engellemek konusunda da haklısın ama bı o kadar kolay birşey değil.

  • Yazan: pieremre, 15 Nisan 2007 @ 10:37 pm

    öncelikle adamlar mukemmelinde üstünde müzik yapıolar.adamlar bize (türklere )küfür falan ettiler ama dünyada da en cok albümü satılan ülkede türkiye bununda altını cizmk lazım..soad grubu türkiye’de 6yıl kadar yaşamışlar.neden bize kötü sözler yağdırdıkalrınıda annamış deilim….özürdiledikleride bi gercek……!

  • Yazan: FeRHaD, 16 Nisan 2007 @ 1:46 pm

    Türkiye’de 6yıl kadar yaşamışlar mı, o kadar kötü söz niye imiş o zaman.Özürdilediklerini de ilk senden duydum ama iyi birşey.Hem küfredip özür dilemesi ise anlaşılacak şey değil.

  • Yazan: araL, 15 Nisan 2008 @ 8:22 am

    öncelikle şunu sölemek istiyorum onlar bize kötü sözler söylemediler kime olduğu belirsiz ve savaşı istemediklerini belirten bi şarkı sadece kendini bilmezlerin teki soadı kullanarak klip yapmışlar ki bundan soadı haberi yok ayrıca köpekler ve Türkler giiremez olayıda tamamen dedikodudan ibaret bunada belirtmek isterim ama soad bişi yamadığı halde soad suçlanıyor buda çok kötü bişey vede soadın grup üyeleri gerekli açıklamayı yapmışlar öyle bişey yapmadıklarını ve sadece kendi şarkılarının kullanıldığını ayrıca Türklere düşmanlıkları olmadıklarını açıklamışlardır.

  • Yazan: FeRHaD, 15 Nisan 2008 @ 8:52 pm

    Bilemiyorum, konu hakkında birçok farklı söylenti var, artık daha fazla ileri götürmeye gerek yok, bazıları söylemişler diyor bazıları söylememişler. Bence de tamamı sadece söylentiden ibaret. Söyleselerdi, söyledi diyenlerin de kantıları olurdu mutlaka.

  • Yazan: furkan, 7 Ocak 2009 @ 9:34 pm

    küfür etmek istemiyorum istemiyorum ben sadece ritmini seviyorum ama sözlerine tam bir …….. çocukları diyorum

  • Yazan: ELİF, 11 Ocak 2009 @ 7:28 pm

    Böyle bir iğrençliği yapanlar bize -sizde gurur yok- benzeri bir cümle kullanmışlar.Peki onlar da gurur mu çok mu da bu tür bir durumla kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar? Benim merak ettiğim böyle kötü bir durumda neden iktidarda bulunan hiç bir kişi bir söz söylemiyorlar\söyleyemiyorlar? neden çıkıp bir yorum yapamıyorlar ? Acaba korkuyorlar mı? Bizi yöneten batasıca Amerika’dan mı korkuyorlar…Ben daha 15 yaşındayım ve bunları farkedebiliyorken bile , kimbilir kaç yaşına gelmiş büyüklerimiz neden hiç bir şey yapmıyorlar? Halbuki bizi yöneten en üst safadaki kişiler bile bir başkaları tarafından yönetiliyor… Onlarda bunları biliyorlar..!!!
    Asında konu biraz saptırıyorum; ama bişiyler yapılması şart …Hele de bu tür durumlarda 🙁

  • Yazan: FeRHaD, 12 Ocak 2009 @ 2:12 am

    O büyüklerin neden birşey yapmadığını ileride anlarsın. 😀
    Devlet olarak dış ülkelerle çeşitli ilişkiler içindeyiz. Bunlardan bazıları da alacak işleri. Yurt dışından borç para alıyoruz ve ödemiyoruz, sonucu olarak da bu parayı ödeyene kadar onların her istediğini yapmak zorundayız. Tabi Amerika ile tek ilişki bu değil…

  • Yazan: Mystery, 8 Şubat 2009 @ 9:15 pm

    System of a down türklere hakaret etmişse ii valla bizim türkler adam değil ondan hakaret ediyorlar bende yabancı olacağım zaten türklerde şerefsizlik var saygı yok ancak küfür piçlik var

  • Yazan: FeRHaD, 9 Şubat 2009 @ 3:15 am

    @Mystery
    O dediklerin her millette var inan bana. Dediklerin bir kez kişiye göre değişen kavramlar, iyisini de bulursun kötüsünü de, ikisi de vardır yani. Yurtdışında da böyle, tabi eğitimle bu orada daha az hissedilir şekilde olabilir o başka. Ancak gördüğün bazı şeyler tüm Türklerin bahsettiğin gibi olduğunu kanıtlamaz.

  • Yazan: çağla, 14 Mayıs 2009 @ 11:38 am

    defolun gidin şerefsizler TÜRKLERE laf söylemek size mi düştü system of a down grubunun kendisi köpek.kimse TÜRKLERE LAF ETMESİN DÜNYADA TÜRKLER KADAR ŞEREFLİSİ VE SAYGILISI YOK.hakaret edenlere insan bile diyemiyorm onlar kendi şerefsiz ülkemizde öyle insanlar var maalesef.ben yabancı olucam diyen arkadaş da yardırsın.bizim millete böyle adam lazım değil zaten.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz