Blogcan’dan Yılbaşı Hediyesi iPhone 3G

____________________________________________________________________

Yılbaşı gelirken blogcular da yavaş yavaş çekilişlerine başlamış durumdalar. Bende yok tabi bir aktivite, hediye alacak param olsa kendime alırım, neyse. 😀 Bu seferki hediyeyi verecek blog teknoloji ve webmaster günlüğü Blogcan. Hediye de IPhone 3G.

Can bir süre önce kendisine bir  IPhone 3G almış ve bir süre sonra da yurtdışından hediye bir IPhone gelmiş. Bundan sonra da yurtdışından geleni elden çıkarmaya karar vermiş. Bunu da yılbaşında hediye olarak birine verecek. 🙂

Tabi bu hediye iÅŸi biraz farklı, tam olarak bir çekiliÅŸ ile yapılmıyor bu. Ä°lgili yazıda IPHone 3G cihazını neden istediÄŸiniz ile ilgili ve Can’ı ikna edici bir cümlelik bir yorum yazmanız gerekli. EÄŸer blogunuzdan link verirseniz de iki cümle hakkınız oluyor. Bundan sonra da yılbaşından sonra Can cümleleri okuyup kime cihazı vereceÄŸine karar verecek.

Bu arada ben de ilgili baÅŸlığa yorum yaptım ama IPHone 3G’yi almayacağımı biliyorum. Zaten alsam da bir süre deneyip satarım falan, kendime ikinci el WM bir cihaz alır, geri kalanı ile de yazılımsal ya da donanımsal yatırımlar yaparım kendime, tabii onlar da büyük ihtimalle ikinci el. 😀

Yılbaşında hediye IPhone 3G kazanmak istiyorsanız buradaki yazının altına neden IPhone istediğinizi bir cümle ile anlatmaya çalışın.

4 Yorum

  • Yazan: Talat, 17 Aralık 2009 @ 11:53 pm

    Bu aralarda herkes yulbaşı çekilişi yapmaya başladı, bizde mi girişsek bu işe ne yapsak.

  • Yazan: FeRHaD, 18 Aralık 2009 @ 2:32 am

    İstersen yap, tanıtım benden. 🙂 Blogun tanıtımını yapmış olursun. 🙂

  • Yazan: Lav ateÅŸkaygan, 25 Aralık 2009 @ 4:25 pm

    1 oğlum var 15 ocakta doğum günü var. Ona hiç bi zaman parasızlıktan hediye alamadım keşke bana çıksa oğlumun hediyesi olsa.

  • Yazan: FeRHaD, 26 Aralık 2009 @ 12:27 pm

    @Lav ateÅŸkaygan
    Bunu bahsi geçen blogun ilgili sayfasında belirtirseniz belki blogun sahibi konuyla ilgilenecektir, oldukça anlamlı bir sebep aslında.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz