CHP Tekirdağ mitingi ve Recep Tayyip İvedik

____________________________________________________________________

Bugün bir işim için Tekirdağ’a gitmem gerekti. Gittiğimde ilk sanırım AKP belediye başkan adayının falan Vilayet Meydanı’nın orada orta boy bir mitingi vardı. Biraz ileride de CHP mitingi vardı. Bilmeden gitmiştim ama şans işte Süper Loto’da gülmeyen şans burada sırıtmıştı. 🙂 Deniz Baykal’ı ikinci kez görmüş oldum.

Miting alanında 16:00 gibi kalabalık toplanmış, hazırdı. Deniz Baykal’ın Edirne’den yola çıkacağı ve Muratlı’dan geçip Tekirdağ’a geleceği söyleniyordu. Edirne’de de bir miting yapmış sanırım. Aşağıdaki fotoğrafı 16:10’da çekmiştim.

CHP Tekirda? Mitingi 20.03.2009 - 1

Deniz Baykal saat 17:00’ye doğru sahneye gelmişti. Ben de polislerin kontrolünden geçip girdim miting alanına. Ateşli konuşmasına başladı. Ferhadanlı’dan bir teyze ona bir şişe süt vermiş, litresi 45 kuruşmuş. Daha başka şeyler falan da verilmiş gösterdi hepsini. Sonra da hükümet ile ilgili konuşmaya başladı. Halka hallerini vakitlerini sordu, iyimisiniz dedi tabi herkesten gür bir “Hayır…” sesi, defalarca ekonomik durumla ilgili sorular sordu tabi durum malum, “Hayır…”, “Hayır…” ve “Hayır…”. Trakya en verimli topraklara sahiptir, tarım modern yöntemlerle yapılır, durumunuz nasıl iyi olmaz? şeklinde sorular sordu. Pekte iyi konuştu, kalabalık da tezahüratlarıyla, CHP bayrakları ve alkışları ile eşlik etti tabi. Halk gerçekten Baykal’ın konuşmalarını beğendi.

Bir fotoğrafını çekmek istemiştim ama mitingin olacağını bilip de gidenler en önde yerlerini kapmışlardı ve öne de gitmek zordu. Bir de çıkıp kıro gibi telefonla fotoğraf çekmeye utandım. O sebeple tam en iyi açıyı yakalamıştım ki, önümdeki kafaların oynaması ile ancak aşağıdaki fotoğraf çıktı ortaya. Orada bir Deniz Baykal olmalıydı ama nerede? 🙂

CHP Tekirda? Mitingi 20.03.2009 - 3

Hadi bari dev ekrandaki görüntüsünü koyayım. 🙂

CHP Tekirda? Mitingi 20.03.2009 - 5

En çok hoşuma giden aşağıdaki Recep Tayyip İvedik görüntüsünün ekrana verilmesi idi. Deniz Baykal başbakanın üslubundan bahsediyordu, konuşmalarının küfürlü olduğunu anlatıyordu, bu üslup başbakana yakışmaz diyordu. O anda aşağıdaki Recep Tayyip İvedik ekranda görününce, kalabalıktan büyük bir kahkaha yükseldi, gülme krizleri falan.

Recep Tayyip İvedikRecep Tayyip İvedik

Erdoğan’da CHP’yi önceki mitinglerinden birinde telefonda küfretme ile ilgili yeriyordu. Sanki kendisinin “Ananı da al git, Artistlik yapma lan” sözlerini unuttuk.

Aşağıdaki de dev ekranın arkasından bir görüntü. O fişlere ve kalın kablolara bakılırsa iyi elektrik yiyor gibi duruyor bu alet.

CHP Tekirda? Mitingi 2 Dev ekran

Vaktim olmadığı için miting alanından 17:20 gibi ayrıldım, çok kalmadım yani. Pek heyecanlı bir miting olacağa benziyordu, zaten ben orada iken de öyleydi. Sanki tüm AKP sevmeyenleri oradaydı.

16 Mart’ta da Erdoğan’ın mitingi varmış, Çorlu’lu biri Erdoğan’ı vurmak istemiş ama miting alanına girmek için polislerin kontrolünden geçerken yakalanmış. Uzaktan iyi nişan alabilseymiş, şu an Erdoğan iyi durumda olmazdı herhalde.

Gelelim seçimlere. Benim ilçem Muratlı’da çekişmenin şu anki belediye başkanımız DSP’den Nebi Tepe’nin ve AKP’den Ahmet Türkoğlunun arasında olacağını düşünüyorum. Fikrimce CHP üçüncü parti olacaktır. Burada AKP pek sevilmez ama bildik oy veren toplama yöntemleri ile (İş bulma falan filan…) boş çıkmayacaklarını düşünüyorum. Sadece AKP birinci parti olmazsa bu şekilde oy verenlerin ne olacağını düşünüyorum, hadi güle güle, işinize son verildi. 🙂

Şimdilik başkan adayları kahvelerde konuşmalar ve vatandaşa çay ısmarlamalar ile seçime hazırlanıyor. Dün akşam Nebi Tepe’yi dinlemiştim biraz, bisikletle olduğumdan kahveye gidip çay içmek istemedim. 🙂

Tekirdağ’da ise şu anki başkan Ahmet Aygün ve bir kez seçildi ise bu seçimde de seçilme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. CHP başarılı olur mu bilmem! İkinci parti olarak kalabilir mesela. Miting kalabalık ama CHP mitingleri tam gerçeği yansıtmıyor.

CHP’ye oy vereceklerin çoğu gençler ve biraz eğitimli ekonomiden politikadan çakan kişiler. Yaşlılar ve ekonomiye politikaya ilgisiz kişiler ise çareyi AKP’de buluyorlar, tabi elden giden vatanın farkında değiller. Geçen gün TV’de duyduğuma göre sadece üniversite öğrencileri oy kullansa AKP 3. veya 4. parti olurmuş. Ben de çevremde tanıdığım çoğu insan AKP’yi yeriyor, kötülüyor ama nasıl da yine o birinci çıkıyor diye merak ederdim.

AKP destekçilerinin çoğu seçimleri kazanacaklarından emin gibiler. CHP’yi destekleyenler ise Cumhuriyet’in bazı değerlerinin tehlikede olduğunu düşünerek diğerlerini de etkilemek amacıyla mitinglerde daha fazla boy göstermeye çalışıyor. Bu sebeple CHP mitinglerinin daha kalabalık olması normal, hatta CHP destekleyenler çok görünse de azınlık bile denebilir. İş seçim sandığına gelince işte o mitinglerdeki kalabalıkların esas kanlıları hangisiymiş belli olacak. AKP destekleyenler mi, CHP destekleyenler mi? Muratlı’da şu anki başkanımızdan ümitliyim ama Tekirdağ’ı yine AKP alabilir.

26 Yorum

  • Yazan: Muratlı halkı, 21 Mart 2009 @ 10:49 am

    Gözlemlerinde yanılıyorsun bence, Nebi Tepenin işi bitik. Olaylar kendini çok net belli ediyor.
    Muratlı seçim sonucu Akp ile CHP arasında geçecek.
    Geçen yerel seçimlerde akp nin 1300 oyu, Chp nin 1800 oyu, dsp nin 4300 oyu vardı. Buseçimlerde dsp oyu 1000 kişiyi geçmez. Ben bu oyların sol tarafta kalarak chp ye kalacağını düşünüyorum. Ama akp nin insanlara sunduğu sadakalara kanan insanlarda olacaktır muhakkak seçim az bir farkla da olsa chp ye kalır düşüncesi içindeyim.

  • Yazan: FeRHaD, 21 Mart 2009 @ 3:18 pm

    Olabilir, tam bilmiyorum, çevremde konuştuğum kişilere göre kanım böyle, çevre meselesi. Yani genişletildiğinde daha fazla görüş ile rahatlıkla değişebilir.
    Hala DSP isteyen çok kişi var. Geçmiş yılların etkisi ile oy kaybı olacak, ama bu onu ne kadar geriye çeker?
    CHP birinciliğe oynar ama DSP’den oyunu çekenlere ve de solun DSP ve CHP arasında bölünmesiyle AKP seçmenlerine bağlı.
    AKP sadakalarla soldan da oy alacak zaten, oy toplamak için iyi uğraşıyor boşa yatırım yapmazlar, hiç inanmayacağımız kişilerin ağzından AKP duyabiliyoruz mesela. Şöyle olabilir, sol oyların CHP ve DSP arasında bölünmesi ile tek başına AKP’nin daha fazla oyu olabilir. Bu sebeple ikinci sıraya koydum zaten. Tabi DSP’den elini çekenler çoğunlukta olursa CHP’ye geçeceklerdir bu da CHP’nin şansını iyi derecede arttırır.
    DSP’nin kaybedeceği oylar önemli, olmayacaktır ama yine bir 4 bin yaparsa yuh derim. 🙂 CHP de bu oylara bakıyor zaten. AKP’nin ise yatırımlarına rağmen çok geriye gitmesi tuhaf geliyor. Ama sol bölünmeyip bir taraya yoğunlaşabilirse şansı yok.

  • Yazan: Muratlı halkı, 23 Mart 2009 @ 11:50 am

    Aslında şu aşamada DSP nin Muratlı için yapabileceği en iyi şey CHP lehine çalışmak, yoksa Muratlıyı AKP alırsa DSP’de, CHP’de çok üzülür ve çok insanı hayal kırıklığına uğratmış olur. Benim anlamadığım AKP den Ahmet TÜRKOĞLU’NUN muratlıya ihanet etmesidir. Muratlıda hiç bir zaman şeriatçiler yer almamıştır. Bir parti başkanı TV de ya laiksiniz ya müslüman sloganı ile gelip, bu adamın arkasından giden Ahmet TÜRKOĞLU’ ya da yazıklar olsun.

  • Yazan: FeRHaD, 23 Mart 2009 @ 3:13 pm

    Benim korkum da o ya, sol oylar bölününce eğer bir parti gerçekten iyi oy almazsa AKP’ye de kalabilir ortam.
    AKP ise son Bilim ve Teknik dergisi ile ilgili olayla geri kafalığının hala sürdüğünü ispatladı.
    Herkes kendi cebini düşünür, bir de iktidardaki partiden aday olunca kazanma şanslarının daha yüksek olduğunu düşünürler. Belediye başkanı olabilmek için de ne gerekiyorsa yaparlar. O olmasaydı yine başka biri gidip belediye başkanı adayı olacaktı, o sebeple ihanetten saymıyorum, şansını deniyor işte.
    İhanet ise AKP’nin yaptığı yardımlar sebebiyle ona oy verenlerin yaptığıdır. Bu yardımlara sadaka demeyelim, zira sadaka Allah rızası için verilir, karşılığında da Allah’ın rızasından başka birşey istenmez ve göz önünde yapılmaz, oy istenmez reklam yapılmaz vs. Tabi yardım demek de ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Esas ihanet bu şekilde oy verenlerin yaptığıdır. Bir kere beynini kullanma yetini engellediği için kendine ihanettir, sonra artık Muratlı vs…
    Aslında yerel seçimlerde parti merkezinin genel başkanlarının tavırları davranışları dikkate alınmaz, bölge için en hayırlı olacağına inanılan başkan adayı seçilir. Ancak bir yerde bir başkan adayı bir kişiden bile sözde yardım adı altında oy toplamaya kalkışmış ise onu sırf bu davranışı yüzünden başkan olarak görmek istemem.
    Muratlı’nın durumu belli, belediye başkanı sağcı da olsa solcu da olsa halkın kafası belli. Görüş çeşitliliği olması açısından mutlaka ikisi de olmalı bir yerde. Yoksa Erdoğan bile belediye başkanı olsa şeriat yaklaşamaz buraya. Zaten Ahmet Türkoğlu’nun da şeriat adına birşey yapacağı yok ki, dertleri o olsa partinin tüm kadın görevlilerinin de türbanlı vs. olması gerekirdi.
    Benim tavrım oy satın alma kafasına. Şuna şu yardımı yapayım bana oy versin, şurada iş ayarlayayım bana oy versin, bunu yaptın mı AKP falan olması şart değil, yapılan yanlıştır, o parti oyu haketmez.
    Bu arada nereden yazıyorsun sen, Muratlı’dan değil sanırım, İzmir’de falan mısın?

  • Yazan: mehmet, 23 Mart 2009 @ 10:56 pm

    chp liler ne yapacagini sasirdi sanirim, eskiden aday olanlar seçildiklerinde ne yapacakları projelerini anlatırlardı. şimdi ise sadece rakiplerine karamalarda bulunuyorlar, bunu sadece chp için söylemiyorum bütün partiler kendilerini kaybediyor, ipin ucunu kaçırıyorlar gibi geliyor bana.

  • Yazan: FeRHaD, 23 Mart 2009 @ 11:41 pm

    Tek CHP olsa yine iyi, bugün herkesin yaptığı bu. Başbakan muhalefetle uğraşıyor, muhalefet de başbakanla, mitingler de böyle geçip gidiyor.
    Zaten hiçbirinin de projesi yok ya o da başka. Proje dedikleri de yıllardır herkesin beklediği şeyler, onları bari yapsalar yeter.

  • Yazan: gerçekler, 25 Mart 2009 @ 12:21 am

    arkadaşlar öncelikle 10 yıl muratlıda görev yapan bir belediye başkanının muratlı yı ne hale getirdiğine bakın olduğumuz yerde sayıyoruz.bugüne kadar neden çocuk parkı yapılmadı kaldırımlara çöp kovaları koyulmadı,yollara neden şimdi dolgu malzemesi dökülüyor,sabah herkes uyurken saat:05.30 da çeşitli mahallerden eski çöp kovaları toplanıp yenileri koyuluyor.böyle bir zihniyet olmaz.mantıklı hareket etmemiz lazım ahmet türkoğlu nun ve ailesini herkes iyi tanıyor.şeriatmış v.s bununla işleri olmaz.muratlı artık gelişmeli ve değişmeli buda güç ile olur.bunu ne nebi tepe ne muuammer yılmaz nede ethem gümüş yapabilir.birde genel seçimle yerel seçimi karıştırmamak lazım hizmet almak istiyorsan iktidar partisine oy vermek gerekir.yok hayırsa çamurda gezmeye,boklu derenin kokusunu dinlemeye ve yapılacak yeni hizmetleri geri tepmeye devam edin.en basiti ya belediyede 4 tane zabıta var sadece çarşamba günleri para toplamaya yarıyorlar.hangi fırını hangi lokantayı denetlediler halk sağlığı için söyleyin.a yada b partisi önemli değil önemli olan huzurlu ve iyi şartlarda yaşayabilmek

  • Yazan: HİZMETİN YOLU AHMET TÜRKOĞLU, 25 Mart 2009 @ 12:30 am

    HERŞEY MURATLI İÇİN

  • Yazan: HİZMETİN YOLU AHMET TÜRKOĞLU, 25 Mart 2009 @ 12:33 am

    SEN MURATLISIN BÜYÜK DÜŞÜN.AK BELEDİYECİLİĞİN AK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET TÜRKOĞLU.AKP İLÇE BAŞKANLIĞIMIZA HERKESİ DAVET EDİYORUZ.MURATLI ARTIK GELİŞMELİ VE DEĞİŞMELİ ARKADAŞLAR.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

  • Yazan: FeRHaD, 25 Mart 2009 @ 3:39 am

    Daha ben parti reklamı bile yapmamıştım ya, neyse. 🙂
    Belki pek fazla kaldırım olmadığı için çöp kovaları
    koyulmamıştır. 🙂 Bülent Ecevit çocuk parkı da yapılmış bu dönemde ama neresi olduğunu bilmem.
    Güçten kastınızı merak ettim, ne tür bir güç, kas gücü falan mı, diğer adaylarda olmadığını söylüyorsanız tam olarak ne olduğunu açıklarsanız iyi olur, o adaylar da eksiklerini bilirler?
    Muratlı’nın durumu bildim bileli böyle, sadece son iki dönemde olsa birşey değil. Her belediye başkanı adayı Muratlı’yı çok geliştireceğini çok değiştireceğini söyler ama daha böyle birşey gören olmamıştır. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra koltuk rahat gelip mayışıyorlardır belki. Belki de sandıkları kadar kolay birşey değildir, neyse. Bu sebeple seçim vaatlerini dinlemem bile.
    Şeriatı zaten düşünen burada belediye başkanı olmaması gerektiğini bilir, amacına ulaşamayacaktır çünkü. Bu konuda problem yok yani. Ha yerel değil de genel durum dersek o korkunç, orası başka, şeriatla dinle alakaları yok zaten. Aslında gerçekten dediklerini yapan çıkacak mı diye, her adayın bir dönem eşit şartlarda başkanlık yapmasını istiyorum ama olmaz işte.
    Teknik olarak iktidar partisine oy vermek yasal olarak önemli olmamalı, o yasanın kaldırıldığı söyleniyor ama uygulamada ne oluyor belli değil, mitinglerde söylenen tehditler ise zaten saçma, kendilerini küçük düşürüyorlar. 🙂
    Seçime kadar daha günler var, ne olacağı belli olmaz. AKP de kazansa CHP de kazansa bana fark etmez, hepsinin seçim vaatleri aynı zaten. Olacakları merakla izlerim, herkesin bakış ve görüş açısı farklıdır çünkü, hepsini bir görmek gerek.
    Bana tuhaf gelen, seçilme ihtimali neredeyse hiç olmayan partilerin seçim için yaptıkları masraflardır. Tamam bunun için uğraşmalısın ama bir noktadan sonra da seçilmeyeceğini kendin de anlamalısın yahu, sona kadar gelmişsin birşey yoksa hala elinde arabayla dolaşıp bas bas bağrınmana da gerek yok.
    Muratlı halkı adıyla yazan arkadaşın dediği gibi Ahmet Türkoğlu için AKP şanssızlık olabilir, başka bir partiden olsa şansı daha yüksek olurdu mutlaka, hükümetin tavrından parti sevilmiyor genel olarak. DSP için ise ister DSP olsun ister başka bir parti iki dönemden fazla arka arkaya başkanlık yapmak sağlıklı değil, değişiklik olmalı, isterse bir dönem sonra tekrar gelsin koltuğuna. CHP ise DSP’den soğuyan solu çekebilir mi bilmem. Burada seçim İstanbul’dan da heyecanlı geçecek. 🙂

  • Yazan: ahmet türkoglu, 27 Mart 2009 @ 9:37 am

    hizmetin yolu ahmet türkoglu.2010 muratlısında çamur ve batak hakim.dahamı beceriksizce yönetimden bıkmadınız.benim muratlım kimin hizmet verecegini biliyor artık

  • Yazan: yeter artık bu çamurlu yollar, 27 Mart 2009 @ 9:42 am

    şöyle bir dolaşın bakalım.çamur ve çukur birilerinin bu çukurda heba olmasımı gerek.zaten bir abimiz çukur yüzünden bitkisel hayatta ve bu gerçegi saklayalım.sıra dükkanlarda matorsikletten çukur yüzünden uçtu ve hayatı bitti sayılır.yeter artık diyelim

  • Yazan: yeter artık bu çamurlu yollar, 27 Mart 2009 @ 10:14 am

    inanıyorumki muratlı halkı büyük düşünecek.kırat bizi tepecekmi.yazıktır bu gibi kelimeler yerine hizmeti anlatın hizmeti.yetmedimi bu sefillik MURATLININ ARA SOKAKLARINI BİR DOLAŞIN.kırat tepecek deniyor.yahu daha yollarda gezerken düşersin.AHMET TÜRKOGLU ilçe başkanıyken millet vekillerini davet edip hizmet istedi yapılanları bir inceleyin en sonda KÜLTÜR MERKEZİ bitiriliyor.daha belediye ve encümen bile nasıl yaptın diye soruyor.kafamızı kumdan çıkarıp gerçekleri görelim.MURATLI KÖYÜ olmaktan kurtaralım muratlıyı.ahmet türkoglu için konuşamıyor bile dediler ayıptır yahu .devlet bakınıyla konuşurken pleybekmi yaptı.2 milltvekili ve devlet bakanını agırlamış kişi için bu sözlerle kırmayalım.hepimiz muratlılıyız bunu untmayalım.HİZMETE DEVAM .AHMET TÜRKOGLUYLA.

  • Yazan: yeter artık bu çamurlu yollar, 28 Mart 2009 @ 9:43 am

    MURATLI KARARINI VERDİ HİZMETİN YOLU AHMET TÜRKOGLU.ilçe başkanı oldugu dönemdeki yatırımlara bir bakalım.hastane okullar su deposu yenilenmesi kapalı spor salonu kültür merkezi inşaatının bitirilmesi{ekimde açılacak]duble yol dogalgaz[devlet yatırımıdır]. belediye başkanı oldugu zamanda ilçe başkanı NEJLA ARDA ve MİLLETVEKİLLERİMİZİN destegiyle diger projeler.muratlımıza AHMET TÜRKOGLU NEJLA ARDA vekillerimiz .[SN ZİYAETTİN AKBULUT ve SN NECİP TAYLAN] gurubu hizmet edecek.arkadaşlar MURATLI artık hizmeti istiyor ve bu hizmeti kimin verecegini biliyor.pişman olmamak için HİZMETİN YOLU AHMET TÜRKOGLU

  • Yazan: FeRHaD, 28 Mart 2009 @ 6:00 pm

    Vay be, ben girmeyeli ne olmuş burası. Para verseler bu kadar reklam yapmazdım ya. 🙂
    Bu şekilde burasının reklam alanı olması doğru değil silmeliyim ama seçim yarın zaten, silsem de silmesem de birşey değişmez.
    Kültür merkezidir vs. gelince yapılan her iyi şeyi herkes sahipleniyor herkes ben yaptım diyor, kötü taraflara gelince ne iş kimse ben yaptım diyemiyor. Ama yapacağım diyebiliyor, e öteki işleri yapmışsınızya, zamanında bunu da yapsaydınız. 🙂
    Neyse, yarın belli olacak Muratlı halkının kararı.

  • Yazan: FeRHaD, 30 Mart 2009 @ 3:53 pm

    Muratlı kararını verdi, hizmetin yolu Nebi Tepe dedi. 🙂

  • Yazan: Muratlı halkı, 1 Nisan 2009 @ 7:57 am

    Muratlı kaybetmiştir. DSP yi seçenlere hayırlı olsun. Tepe tepe kullansınlar.
    Geçen 10 yıl ayaklarına poşet giyerek gezenler, aslında poşeti kafalarına geçirmişler ama anlayan olmamış.
    Son 1 ay da söylenenler yetmemiş, 3 kuruşa satılmış halk.

  • Yazan: FeRHaD, 1 Nisan 2009 @ 10:35 am

    Demiştim ben tekrar DSP kazanır diye ama son anda CHP kazanır diye düşünmüştüm. Aslında çok fazla oy farkları yok 200’er kişi, 200’er kişi daha fazla oyu olsa AKP de kazanabilirdi. Ama CHP’nin 400 – 500 oy eksiği vardı. Aslında iyi olurdu değişiklik ama bilmiyorum belki onun da yapabileceği aynı idi.

  • Yazan: yeter artık bu çamurlu yollar, 1 Nisan 2009 @ 12:52 pm

    İNSANLAR HAK ETTİGİNİ YAŞAR.muratlı kararını verdi kendini nede güzel cezalandırıyor.hayırlı olsun çamurlu yollarınız TEPE TEPE KULLANIN.

  • Yazan: TEPE TEPE KULLANIN, 1 Nisan 2009 @ 12:57 pm

    hizmetmi 5 yıl daha bekleyin. ancak nispeti becerebilir .nasılda aldım diye .o koltuga oturmak önemli deyil halkına eşit hizmet getirmek .hadi görelim bakalım eşitligi.daha işe başlamadan ayırıma başladı oy verenler ve vermeyenler diye

  • Yazan: FeRHaD, 1 Nisan 2009 @ 2:31 pm

    TEPE TEPE KULLANIN. 🙂
    Buna bayıldım ya, bu çok güzel oldu, tepe tepe. 🙂

    Anlaşılan Muratlı halkı hizmeti değil vatanı önemsiyor, partinin genel politikalarına bakarak hareket ediyor. Ama yine de DSP olması biraz tuhafıma gitti, Ankara’daki Gökçek durumu. Arada bir koltuğun sahibi değişmeli, madem AKP’den kaçış var hiç değilse CHP olmalıydı, devamlı aynı başkan olması sağlıklı değil.

  • Yazan: Muratlı halkı, 1 Nisan 2009 @ 4:40 pm

    CHP-Muammer YILMAZ
    benim öğretmenimdi, babamında arkadaşı.
    Bu adam Okul Müdürlüğü, Öğretmenler kooperatifi müdürlüğü ve milli eğitim müdürlüğü yapmış bir adam yüzlrce insan yetiştirmiş bir eğitimci hatta duyduğum kadarı ile 30-40 yaşındakiler bilir öğretmenler kooperatifini bakkal dükkanından markete çeviren adamlardanmış. Milli eğitim müdürlüğünde de yaptıklarını okul müdürleri bilir. Sakin, Sert, taviz vermeyen ve zeki bir adam. Katıldığım mitinglerin birinde Millet vekilinin yanında olduğu sırada toplantı bitmiş ve oturuyorlardı, gelen bir grup oy verme karşılığı olarak birşeyler istedi. Muhammer hoca ayağa kalktı ve “Bir bu kadara daha adam toplayın ve gidin başkasına satın oyunuzu” dedi. Millet vekili bile şaşırdı. Bunu yapabilecek nadir adamlardan biriydi bence.

  • Yazan: FeRHaD, 1 Nisan 2009 @ 7:06 pm

    Ne yapalım kaçırdık işte, bir beş sene sonra belki.

  • Yazan: isa_olcer, 21 Kasım 2009 @ 6:16 pm

    dev ekranın detaylı fotoğrafları için çok teşekkürler. 🙂 merak ediyordum.

  • Yazan: mehmet, 6 Mayıs 2010 @ 1:45 pm

    Ahmet biraz daha atak olsa çok kolay alırdı ama yetişme tarzı sakin.Fakat özellikle hastanede yapılan eleman ve doktor kıyımlarından çok kişi rahatsız.

  • Yazan: wwe, 4 Haziran 2011 @ 1:28 pm

    hahahahahahaahaahahhaaaaaaahhhhaaaHHHhaha çok komik ya ama doğru recep ivedik bile bu ülkeyi tayyip den kat kat daha iyi yönetir. oylar recep ivedik e tayyip e değil.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz