CHP ve PKK Ä°liÅŸkisi :D

____________________________________________________________________

Şimdi de oldukça garip bir e-posta geldi. Bunun da diğer birçoğu gibi hoax olduğunu düşündüm ama değilmiş, gönderen uyanhalkim diye bir gmail adresi kullanıyor ve gönderen kısmında sadece benim olmayan e-posta adresim var. 😀

E-postanın konusu ise tam kırıp geçirecek cinsten, belgeleriyle CHP ve PKK ilişkisi. 😀 Artık AKP mi DTP taraftarları mı yapıyorsa bunu bilmem. 🙂 Buradan ötesini doğrudan e-postadan alıyorum, fıkra niyetine okuyun eğlenin;

CHP’nin PKK Ä°LE  BAÄžLANTISI ( BELGELERÄ°YLE )
PROGRAMIN BANT KAYDINI BU ADRESTEN Ä°ZLEYEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
http://www.haber7.com/haber/20081124/PKKli-Yilmazi-kimler-koruyor.php

Soru-1:  KEMAL KIÇDAROĞLU ve ALİ KILIÇ Genelev Saunaya neden gitti?

Soru-2:  Genelev Saunaya birlikte girdikleri iki PKK’lı ve uyuÅŸturucu kaçakçısı ile neler görüştüler?

Soru-3:  ERGENKON ve PKK baÄŸlantısını CHP ve CHP’nin iki yetkilisi KEMAL  KILIÇDAROÄžLU ve ALÄ° KILIÇ mı saÄŸlamaktadır?

Soru-4:  Parti Olarak CHP ve Bu Partinin Yetkilileri ALMAN vakıflarından aldıkları paraları hangi işin karşılığı almışlardır?  Tıklayın http://www.haber7.com/haber/20081125/Alman-vakiflari-ile-CHPnin-iliskileri-.php

Soru-5:  Alman Vakıfları’nın Türkiyedeki Faaliyetleri arasında Türkiyedeki ALTIN VE BOR YATAKLARININ iÅŸletilmemesi ekonomiye kazandırılmaması konusu başı çekmektedir. Hatırlanırsa Necip HABLEMÄ°TOÄžLU Alman vakıflarının Türkiye’deki karanlık iliÅŸkilerini araÅŸtırıp kitaplaÅŸtırma aÅŸamasında iken bir faili meçhul cinayete kurban gitmiÅŸdi.?  CHP ve Yetkililerinin 30 Milyon AVRO para yardımını ALMAN VAKIFLARININ BU VE BENZERÄ° AMAÇLARINDA SÄ°VÄ°L Ä°NSÄ°YATÄ°F OLUÅžTURMAK ADINA MI ALMIÅžTIR?

Çünkü biliniyor ki Ülkemizde herhangi bir bölgede ne zaman ALTIN ÇIKARILMAYA BAŞLANSA, ALMAN VAKIFLARININ ORGANİZE ETMESİ İLE BİR TAKIM GÜYA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YAYGARA KOPARTARAK ALEYHTE KAMUOYU OLUŞTURUP BU FAALİYETLERİN ASKIYA ALINMASINA NEDEN OLMAKTADIRLAR.

Soru-6:  ALMAN İSTİHABRATI+ALMAN VAKIFLARI+ CHP + PKK +ERGENEKON İşbirliği hangi amaçları gütmektedir.?

Soru-7:  Deniz  BAYKAL bu nedenle mi ERGENEKON Terör Örgütünün avukatı olduğunu söylemişdi? Bu nedenle mi ERGENEKONLA İLGİLİ HER TÜRLÜ GELİŞMEYE SESSİZ KALMAKTADIR chp?

Soru-8:  PROGRAMDA DÜN GECE VE GEÇMİŞ HAFTALARDA AYRINTILARI İLE ORTAYA KONMUŞ BELGELERE RAĞMEN SAVCILAR NEDEN HALA DAVA AÇMAMAKTA KONUYA KAYITSIZ KALMAKTADIR?
Ãœlke TV’de Sıradışı programında Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun Alman vakıfları ve PKK iliÅŸkisine dair Türkiye’yi sarsacak belgeler açıklandı.

Bir dönem Alman Emniyeti’nde de görev yapan Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz günlerde Ülke TV’de yayınlanan Sıradışı programına katılarak Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili belgelerini sunarak şok iddialarda bulundu.
Karlıbel, CHP Grup Başkanevekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da iki uyuşturucu kaçakçısı PKK’lı ile genelev tarzı çalışan ünlü bir sahunaya gittiğini ve çıkışta da polis kontrolüne takıldığını savunmuştu.
Kemal KılıçdaroÄŸlu, Ali Kılıç yanlarında 2 PKK’lı ile birlikte bir Genelev Saunaya gidiyorlar ve çıkışında da Alman polisine yakalanmışlardı.
Dahası Kılıçdaroğlu’nun yanında iki kanun kaçağının yanı sıra CHP’li hemşehrisi Ali Kılıç da vardı.
Karlıbel dün gece Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programına katılarak Frankfurt polisinin Kılıçdaroğlu ve yanındaki PKK’lıların takıldığı bu denetimin tutanaklarını açıkladı.
Karlıbel ayrıca CHP’li Ali Kılıç’ın Alman Vakıfları’ndan aldığı para yardımının da banko dekontlarını ortaya koydu.
Turgay Güler, hem Kılıçdaroğlu’na, hem de Kılıç’a söz konusu iddia ve belgeler için verilen reklam aralarında program davetinde bulundu. Ayrıca Bizzat şahsi telefonlarından arayarak cevab haklarını kullanmalarını sağlamak istedi. Ancak Ne KILIÇDAROĞLU ne de ALİ KILIÇ ne telefonlarını açtı nede sonradan programa katıldı.
Polisin durdurduÄŸu araçta  tespit edilen Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli ÅŸahıslar, Osman Tekin, ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldüren ÅŸahıslardır. 80 öncesi cinayetlerle ilgili yaptığımız çalışmada bu isimleri tespit ettik.  Bu zabıt emniyet müdürlüğünün yaptığı kontrolde aracın arka lambası yanmıyordu. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekibin aracının önüne geçerek bu aracı durdurmuÅŸ ve bu kaydı almıştır. Ä°stanbul’da fiziki takip olduÄŸunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir.  80 öncesi çok fazla cinayet iÅŸlendi. Bu iki kiÅŸinin takip edilmesinin sebebi üst düzey uyuÅŸturucu baÄŸlantılı kiÅŸiler oldukları içindir.  Polisin en büyük özelliÄŸi iÅŸ üzerinde baskını gerçekleÅŸtirmek için takip yapıyordu.
CHP’li Ali Kılıç’ın kendisi PKK’lıdır. CHP MYK üyesi PKK sempetizanı ve PKK’lıdır.  KEMAL  KILIÇDAROÄžLU VE ALÄ° KILIÇ’ın Genelev Saunada görüştükleri Mahmut Yılmaz,  PKK’nın Almanya’da üst düzey yöneticisidir.  Bu kiÅŸi yüzlerce kiÅŸiyi sokaÄŸa dökerek bu kiÅŸinin Türkiye’ye teslimine engel olmuÅŸtur. Ali Kılıç’ın yanında Mahmut Yılmaz kaçak olarak çalışmıştır, bu da tespit edilmiÅŸtir. Bununla ilgili belge de mevcuttur.
Mahmut Yılmaz’ın Türkiye’ye sürülmemesi, Türkiye’ye gittiÄŸi takdirde iÅŸkence göreceÄŸi iddiasıyla Türkiye’yi jurnalledi. Ben burda savcıları göreve çağırıyorum. Bu iddia ve belgeler hakkında soruÅŸturma açabilir. Ali Kılıç çift pasaportludur. Kılıç’la ilgili bir soruÅŸturma açılması hakkında bu kiÅŸi Türkiye’ye gelemez çünkü yargılanması hakkında çok ciddi cezalar alması kaçınılmazdır.
KILIÇDAROÄžLU VE ALÄ° KILIÇ’ın Genelev Saunada görüştükleri Mahmut Yılmaz’ın iÅŸlediÄŸi suçları bilmemesi mümkün deÄŸil, Hamburg’taki Tunceli ile ilgili derneÄŸin temsilcileri Ali Kılıç’la iliÅŸkileri vardır. Ali Kılıç, bu kiÅŸi ile ilgili tüm faaliyetleri kayından biliyor. Almanya’da Türk emniyete karşı büyük bir karartma faaliyeti yapmışlardır. Emniyete karşı karartmada Bayram Meral’in de büyük katkısı var. Mahmut Yılmaz’ın Türkiye’ye gönderilmemesi yönünde propaganda yapan 30 derneÄŸin 5 tanesinde Ali Kılıç aynı zamanda baÅŸkan durumunda.

2 Yorum

  • Yazan: y4, 25 Kasım 2008 @ 9:51 pm

    Spamcilerden ne beklersin ki? Ne demiÅŸ: “Forward’la vahiy gelse okumam” 🙂 Çünkü okumaya deÄŸmez.

  • Yazan: FeRHaD, 26 Kasım 2008 @ 3:54 pm

    Spamci ama kaliteli spamci, gönderilen adresinde sadece benim adresim yazıyor, acaba sadece benimkini açık diğerlerini gizli olarak mı gönderdi ne. 😀
    Forwardla falan da yazmıyordu hiç. Biraz da süssüz olsa hah diyeceğim bu işte kaliteli bir e-posta.
    Gönderen; uyanhalkim@gmail.com
    E-posta adresi de hoş. 🙂

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz