ConnectIQ oyunu Nu Pogodi

____________________________________________________________________

ÇocukluÄŸumda Nu Pogodi adında Bulgaristan’dan alma bir LCD oyunum vardı. Güzel bir oyundu. Oyunu Connect IQ platformuna getirip yeniden hayata döndürmeyi düşündüm.

ConnectIQ Nu Pogodi

İlk olarak ben bir İngilizce öğretmeni ve bilgisayar geekiyim, bilgisayar programcısı ya da mühendisi falan değilim. Oyunu gerçek bir cihazda henüz kendim test etmedim. Dolar uçtukça da edemeyeceğim gibi. 😀 Yorum yazarken bunları aklınızda bulundurun. 🙂

Oynanış. Volk adında bir kurdun etrafında dört tavuk var ve amaç kurdu yumurtlayan tavukların yumurtalarının geldiği yönlere yönlendirmek. Dört hakkınız var, sonra oyun bitiyor. İlk başta tek tavuk yumurtlarken, sonra ortalık karışıyor. 😀

Vivoactive, Epix ve Fenix 3 üzerinde çalışması için hazırladım. Ancak Fenix 3’ün tuÅŸları ile ne kadar kullanışlı olur bir ÅŸey diyemeyeceÄŸim.

Epix ve Vivoactive’de ise tavukların üzerine dokunarak kurdu yönlendirebiliyorsunuz. Parmak basışı yanlış okunabildiÄŸi için ekranın köşelerine dokunmak daha doÄŸru olur.

Performans ve oyunda karşılaÅŸtığınız sorunlar hakkında yorumlarınızı yazın. Yüksek skorlarınızı da tabii ki…

V1.1 – Birkaç böcek ve animasyon öldürüldü. Çok fazla zamanlayıcı hatası giderildi. Yeni oyun baÅŸlatırken ortaya çıkan hatalar giderildi. Bazı nesneler kaldırılarak bellek kullanımı 1 KB azaltıldı. Ä°ÅŸlemcideki nesne yükü azaltıldı.

V1.2 – Artık 250’den fazla yumurta toplayabilirsiniz. Zorunlu ConnectIQ SDK 1.4 güncellemesi.

ConnectIQ Store Nu Pogodi

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz