ConnectIQ saat yüzü Back To The Future

____________________________________________________________________

ConnectIQ platformu için yaptığım ilk olarak DigitsTime adıyla yayınladığım, sonradan ismini Geleceğe Dönüş filminden esinlendiğim bir temaya sahip olduğu ve indirenler arasında da bu algıya ulaşabildiği için ismini Back To The Future olarak değiştirmeye uygun gördüm.

Saat yüzü tamamen dijital LCD ekran karakterlerine sahiptir. Koyu gri bir arkaplan üzerinde siyah veri alanlarında satır sırası ile kırmızı, yeşil ve sarı renklerde veriler görüntülenir, veri alanlarının üzerinde de Geleceğe Dönüş filmindeki saat gibi kırmızı etiketlerde açıklamaları yer alır. ON/OFF göstergesi cihazın uykuya giriş ve çıkışını göstermektedir. Hedef göstergesi de hedefe ulaşılıp ulaşılamadığını göstermektedir. Durum göstergesi de titreşim, telefon bağlantısı, alarm ve bildirim sayılarını göstermektedir. Dil olarak henüz tüm dillerde gösterim İngilizce olarak yapılmaktadır. Diğer diller ile kullanımda özellikle doğu dillerinde ciddi sorunlar çıktığı için henüz tek İngilizce gösterim yapılmaktadır. Gelecekte bu durum değişebilir.

Desteklenen cihazlar: güncel yazılıma sahip Garmin D2 Bravo, Forerunner 230, Forerunner 235, Forerunner 630, Forerunner 920XT, epix, fēnix 3, vívoactive.

Garmin ConnectIQ Store üzerinden, Connect Mobile ya da Garmin Express üzerinden indirilebilir: Back To The Future watchface.

Back To The Future

Back To The Future

Instagram’dan görüntüler:


Digits Time.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz