Etiketli yazılar: Kadavralar

Kadınları tiksindiren şeyler

Aşağıdaki şeyler kadınları tiskindiriyormuş, yani tiksindiriyormuş. Tiksindirme garantisi var yani, ama tıskırtma garantisi yok. 🙂 Devamını oku »

Bazı yamyamlık faliyetleri

Yaşamış bazı yamyam kişileri ve yaşanmış yamyam olayları. Dünya’da herkes vejetaryen olsa hiç yamyam olmaz mıydı?

Alfred Packer
Amerikalı altın arayıcısı Packer yamyamlıktan yargılanıp mahkum oldu. Şubat 1874’te Colorado dağlarına 5 kişiyle birlikte altın aramaya gitti. İki yıl sonra tek başına döndü. Devamını oku »

100 yıl sonra evlilik kavramı olur mu?

Şu an evlilik kavramını ve evlilik müessesesini yaşadığımız, tanık olduğumuz ya da haberini duyduğumuz olaylarla ölüyor vaziyette görmekteyim.  Hani boşanma istatistiklerini biraz araştıran neden böyle düşündüğümü kolayca anlayabilir. Devamını oku »

Aşırı Gülme, En Süper Kahraman ve Kadavra

Gülmek hepimizin bazen özlediği ama bazı istisnalar dışında çoğu zaman daha fazlasını istediği bir sevinç duygusunun dışa vurumu. Yaşamımızda da bizi güldürecek bu sevince ulaşabilmek için çok farklı şeyler yapıyoruz. Şakalar, eğlenceli oyunlar vs… Devamını oku »

İşimizi Dikkatli Yapmazsak

Tıp fakültesinde ilk kez kadavra başına toplanan öğrenciler, bayağı bir merak ve ilgiyle kadavrayı incelemektedirler. Profesör dersine başlar; ‘Tıpta iki şey doktorlar
için çok önemlidir.
İlki insan vücudu ile ilgili hiç birşey sizin için iğrenc olmamalıdır. Devamını oku »