Etiketli yazılar: Komik

Şebnem Kısaparmak – Devran Böyle Giderse

Reblog.(Org. 28.03.2009)

Efendim son zamanlarda dinlediğim en hoş şarkı diyebilirim. Yeni bir şarkı değil ama gayet eğlenceli, anlamlı ve dinlemesi zevkli, benim gözümde bir devrim şarkısı. Şarkı Şebnem Kısaparmak’ın Devran Böyle Giderse şarkısı. Devamını oku »

Van Damme ve Volvo reklamları

Van Damme’ın ölüme meydan okuduğu Volvo reklamı videosu.

O videonun kamera arkası. Devamını oku »

Ufaklık, ne yapıyorsun?

Fıkradır.

İş çıkışı evine doğru yürüyen polis, evinin sokağına geldiğinde küçük bir çocuğun köşebaşında diz çökmüş toprakla oynadığını görür. ‘Vatandaşla ilgili’ imajı yaratacak ya, yanına yaklaşır ve sorar:

Polis: Ufaklık, ne yapıyorsun? Devamını oku »

Bilgisayarla kafayı bozmak

Bilgisayarla kafayı bozan insan örneği… Devamını oku »

Yörsan, Sevgililer Günü kaşarı

Çiftlere sevgililer gününe özel kaşar yapma görevi aslında Yörsan’a kalmamıştı. Ama mağazalara malı çeksinler, sonra da ellerinde patlasın iadeye düşsün diye yapmış olmalı uyanıklar. Yoksa bu kadar kaşarın olduğu piyasada, gayet gereksiz bir hediye(!). Ancak dalga geçmek için alınır. Sevgiliye veriyorsun bunu falan, ayrılıyorsun direk. Kurtulmak için de bire bir. Devamını oku »

Etekli kamera şakası

Bizde olsa ne olur?

Koruyucu meleğim olmadan asla

Zamanında Sağlık Bakanlığı’nın onayı, UNICEF’in de desteği ile prezervatif kullanımını arttırma amaçlı bir fikirle bir broşür basılmış ve dağıtılmış. Devamını oku »

Kukla bebekler

İlginç plastik kukla bebek kızlar yapmışlar. İlginç de giydirmişler. Güzel de olmuş. Dekoltelileri de var. Ağlayanları biraz moral bozucu olmuş ama, etkileyici olsun diye mi istismar amaçlı mı yapılmış bilmem. Burada.

Kukla bebek.

Kukla bebek.

Asansörde karşılaşabileceklerimiz

Asansörlerde inip çıkarken birçok kişiyle karşılaşırız. Eğer apartmanımızın asansörü değil de iş yerimiz, dershanemiz vs. toplu ortamlardaki asansörlerde isek de her tipten insanla yan yana gelir yukarı çıkar aşağı ineriz bu insanlarla. Tabi her tipi ile de farklı farklı şeyler tecrübe ederiz. Bir bakalım şu tiplere, ha! 🙂 Devamını oku »

Fıkra – Ama eşek yoktir

Ağanın biri dünyayı gezip göreyim demiş. Her yolculuğundan sonra köylüyü, kahvede etrafına toplayıp, gezip gördüklerini anlatırmış ki marabasının da vizyonu genişlesin. Yine bir yolculuk sonrası kahvede köylüsünü etrafına toplamış. Koylu başlamış sormaya:  Devamını oku »