Havaalanından toprak alın :)

____________________________________________________________________

Biraz ortaçağdaki cennetten toprak alın olayına benzeyecek ama zaten biraz da öyle. Greenpeace UK Londra’da bir havaalanına genişletme yapmak için kullanılacak bir alanı satın almış. Size de bu alandan kendinize parça almak kalıyor.

Havaalanlarının genişletilmesi ile İngiltere’nin emisyon değerleri artıyor. Ayrıca etraflarındaki değerli ağaçlık alanlar ve bölgenin sakinleri de zarar görüyor.

Greenpeace’in aldığı alanın anladığım kadarıyla yasal sahipleri Emma Thompson, Alistair McGowan ve Zac Goldsmith, yani ünlü kişiler.

Siz de buradan kendinize bir alan alabilirsiniz. Bu şekilde alanın ne kadar fazla sahibi olursa o kadar iyi. Çünkü eğer o bölge gerçekten kullanılmak istenirse İngiltere hükümeti alanın tüm sahiplerine teker teker yazılar gönderip farklı işlemler yapması gerekecek.

join-plot-fullKatılma işlemini şuradan yapabilirsiniz. Yandaki gibi olan grafiğin yanında gerekli verileri girin ve gönderin. Daha sonra da gelen doğrulama postasındaki bağlantıya tıklayın. Zorunlu değil ama isterseniz katılım sonrası e-posta adresinize gelecek doğrulama e-postası ile yönleneceğiniz sayfadan Greenpeace’e destek amaçlı bağış yapabilirsiniz.

Bende bir havaalanı sahibiyim. :)

Bende bir havaalanı sahibiyim. 🙂

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz