Garmin Fenix 7X Solar Teardown (Non Destructive)

Sometimes you have an urge to consume some money. You simply want to burn it and then, you lose it. In the end, you’re with a toy that’s kinda same with an older model, but with some tiny differences and a few more installed games. The worse is, you want to see what’s inside it. You start to prepare your tools; screwdrivers, tweezers, balls etc. etc…

Garmin Fenix 7X Solar.
Devam覺n覺 oku »

Garmin Fenix 6X Pro Disassembly or Teardown whatever you say…

It’s been a long time since I torn something down. So lets destroy something, but what? ? Oow, Garmin released 6 series of its Fenix line. And I have a Garmin Fenix 6X Pro on my arm. So? I can start opening it and it’s definitely a nice thing to post on the blog. Where’s my T6 or…?

Devam覺n覺 oku »

Garmin Fenix 5X inner parts, teardown, disassembly, assembly etc… (No Disassemble! )

When I see some circuit boards, get my camera out and take some photos. This time my turn was for Garmin Fenix 5X. Garmin Fenix 5X is Garmin’s sport watch from Fenix series. What makes it different from other Fenix 5 watches is MAPS and mapping functions. It can display the map of the area, search in the map and help you navigate around using the map. It was released last year and Garmin released other products based on that platform. Now lets dive into the watch.

Garmin Fenix 5X

Garmin Fenix 5X

Devam覺n覺 oku »

Diving inside Garmin Fenix 3, tear down etc…

I have the silver version of F3. I really like it but I’m teacher and wear a formal uniform. As I usually don’t even wear a red tie to fit with F3, I decided to buy a strap to let it seem more formal.
I wasn’t planning an original band but I bought to have the screwdrivers to change the band. I changed the band and tatatataaaa… Devam覺n覺 oku »

Lansmans覺z Lansman (Samsung Galaxy S24 serisi)

Ge癟en bir 羹r羹n lansman覺na denk geldim. Eskiden 癟ok da meraklanarak izlediim bir serinin lansman覺 idi. imdi ise 羹r羹n ayn覺 羹r羹n ailesinin devam覺 Samsung Galaxy S24 serisi idi ama etrafta 羹r羹n yoktu, ya da en az覺ndan 羹r羹n Samsung Galaxy S24 telefonlar deildi…

Devam覺n覺 oku »

Gebze T羹rkiye Kouyor Zafer Kousu

T羹rkiye Kouyor Zafer Kousu 7 Kas覺m’da zevkine kat覺ld覺覺m bir kou yar覺覺 idi. Ben yar覺m覺yorum tabi, zevkine kouyorum.

Devam覺n覺 oku »

Kyzikos Ultra 30K Arteka Run Yar覺 Raporu

Yaz覺n覺n bal覺覺n覺 yar覺 raporu diye yazsam da, yeterli antrenman覺 yapamad覺覺m i癟in keyfi olarak giriyorum bu t羹r yar覺lara. Keyfi koma amac覺yla hani. Etkinlik bir yar覺 etkinlii olduu i癟in bu ekilde adland覺rd覺m sadece.

Kyzikos Ultra Bal覺kesir’in Erdek il癟esinde d羹zenlenen bir yar覺. 5K’dan 75K’ya kadar farkl覺 parkurlar覺 var. Ben 繹nceden yeterli antrenman覺 yapamayaca覺m覺 sezdiimden 30K olan yani 30 kilometrelik mesafesine kaydolmutum. 襤yi de etmiim. Ger癟ekten de antrenman k覺tl覺覺 yaad覺m. Daha 羹st羹 oln 58K ya da 75K da benim i癟in bitirmesi aman aman bir mesele deil ama sonuncu olman覺n da anlam覺 yok. O y羹zden antrenman覺 az yapsam da bitirebileceim bir mesafeyi se癟mek mant覺kl覺 idi, 30K se癟tim. Hatta bu seneki 襤da Ultra’da da 35K yar覺覺na kaydoldum.

Devam覺n覺 oku »

atalca Meteoroloji Radar覺 Y羹r羹y羹羹

atalca taraf覺nda G羹m羹p覺nar’a yak覺n MGM’nin meteoroloji radar覺 var. u MGM’nin sitesinde ya da uygulamas覺nda radar k覺sm覺na bakt覺覺n覺zda 襤stanbul ve 癟evresi i癟in verileri 羹reten radar. Tamam Bursa radar覺 da veri sal覺yor ama 癟al覺t覺覺 s羹rece esas kaynak 襤stanbul ve Trakya i癟in atalca radar覺.

Radar ana yoldan birka癟 KM mesafede. Eski K覺rklareli 襤stanbul yolu 羹st羹nde G羹m羹p覺nar’dan 襤stanbul’a doru birka癟 kilometre sonra radar覺 iaret eden bir tabelas覺 olan yola geliyorsunuz. Y羹r羹y羹羹m de bu yolda biraz ilerledikten sonra bal覺yor. Alt覺np覺nar’覺n su dolum tesisi var. Etrafta farkl覺 firmalar覺n olduklar覺 yaz覺yor ama tam olarak kiminden bilmiyorum su kuyular覺 ve boru hatlar覺 vs. de var. Buradan biraz y羹r羹y羹nce radar覺n olduu B羹y羹kkukaya Tepe’ye geldim. Tepe gayet y羹ksek癟e ve 癟evreyi g繹ren bir yerde. Etraf覺n tad覺n覺 癟覺kar覺nca oradan K羹癟羹kkukaya Tepe’ye ge癟tim ve orada da biraz bak覺nd覺m. Orada da bir telsiz kulesi, yang覺n g繹zlem kulesi ve radyolink aktarmalar覺 falan var.

Videoda radar覺n olduu k覺s覺mlar sona yak覺n.

Emaar SkyView Seyir Teras覺 ve Sky Walk Manzaras覺

Bir i i癟in Emaar AVM’ye gittiimde 襤stanbul’a tepeden bakabildiimiz Sky View alan覺 olduunu g繹rd羹m. 覺k覺p bir g繹rmesem olmazd覺.

Tabii ki adamlar koskoca bina dikmi. 48. kat覺na 癟覺k覺p etrafa bak覺yorsun. Tabii ki bedava olmayacakt覺. T羹rk kimliini g繹sterince Sky View 240 oluyor ve Sky Walk da 40 . Sky View kapal覺 bir alanda etrafa bakmak. Fotoraf 癟ekilmek i癟in birka癟 farkl覺 alan da var i癟eride ve oturacak yerler vs. de var. Sky Walk alan覺nda ise yanda camlar var ve arada az bir boluk var. st羹 a癟覺k, r羹zgar覺 hissediyorsun hani. Ha bir de cam 羹st羹nde bir y羹r羹me alan覺 var. Adamlar Oyak Beton’un C40 ve grobeton ile Skybet 羹r羹nlerini kullanm覺. Bu kadar 羹cret fazla olmamal覺. Ho, T羹rk kimlii g繹stermezseniz, yani turist vs. iseniz 960 lira m覺 neydi, fiyat baya farkl覺 idi o zaman.

Neyse, tepeye 癟覺km覺ken biraz g繹r羹nt羹 de kaydettim tabii ki. 4K, buyrun izleyin.

襤stanbul Sapphire Tower’dan 襤stanbul’a gece bak覺覺

Yamurlu bir g羹nd羹z羹n ard覺ndan 襤stanbul’a Sapphire Tower’覺n teras kat覺ndan bir bak覺. Samsung Galaxy S22 ile 癟ekildi. n羹mdeki camlarda yamur damlas覺 izleri olduundan ve yans覺ma yapt覺klar覺ndan ne yaz覺k ki o kadar temiz bir g繹r羹nt羹 olamad覺. 28 Ocak 2023 tarihinde 癟ekildi.

SoundPeats S5 Kablosuz Kulakl覺k Kullan覺c覺 Deneyimi 襤nceleme vs.

SoundPeats S5 Kas覺m ay覺ndan beri kulland覺覺m bir kulakl覺k. nceki kulakl覺覺m Realme Wireless Buds bozulup garanti s羹reci bir komedi ile sonu癟lan覺nca yerine ald覺覺m kulakl覺k olur kendisi. Kouforum’daki yorum ve tavsiyelere g繹re almaya karar verdiim bir kulakl覺kt覺. Neden kouforum da bir odyofil sitesi deil? Ben odyofil deilim ve koarken kullanmak i癟in bir kulakl覺a ihtiyac覺m var. Kulakl覺覺 11 Kas覺m 2022 tarihinde 499 liraya alm覺覺m, uan nedir bilmem. 襤ki kat覺na 癟覺km覺 da olabilir ama sanm覺yorum.

ncelikle 繹yle bir kutu a癟覺l覺m覺 videosu ekleyeyim.

Devam覺n覺 oku »

Realme Wireless Buds kulakl覺k deneyimim

Kulland覺覺m Sennheiser CX Sports Wireless kulakl覺klar覺m hakk覺 rahmetine kavuup garantisi i癟in ge癟 de kal覺nca kendime baka bir kulakl覺k edinme aray覺覺na girdim. Vatan Bilgisayar’da 繹ylesine dola覺rken yan覺ma gelip nas覺l yard覺mc覺 olabileceini soran g繹revliye 繹ylesine akl覺mdaki sorumu sordum ve bir Samsung’un bir kulakl覺覺 ile Realme Wireless Buds 羹r羹n羹n羹 繹nerdi. Samsung kulakl覺k pahal覺 geldi tabii ki, 羹stelik telefonlarla gelen Samsung kulakl覺klar覺m覺 pek beenmediimden Realme Wireless Buds’覺 bir denemeye karar verdim. 220 liraya ald覺m kulakl覺klar覺.

Devam覺n覺 oku »

MTA Fay Hatt覺 Haritalar覺

Maden Tetkik ve Arama Genel M羹d羹rl羹羹 sitesinde olduk癟a detayl覺 say覺labilecek bir ekilde 羹lkemizdeki fay hatlar覺n覺n haritas覺n覺 sunuyor. Harita g繹rselinde g繹rmek istediiniz ile t覺klayarak a癟覺lan PDF’te haritay覺 inceleyebiliyorsunuz. Gitmek i癟in g繹rsele ya da buraya t覺klay覺n.

G羹ng繹rmez R羹zg璽r G羹lleri Civar覺nda Y羹r羹y羹 [video]

Haftasonu y羹r羹y羹羹 plan覺m覺 mevsimden dolay覺 yine yapmay覺 d羹羹nd羹羹m yerde yapmamaya karar verdim. Dorusu akl覺ma koymutum, rota inceliyordum. Sonradan mevsimle ilgili olumsuz yorumlar g繹rd羹k癟e, zaten gitgide zaman kaybettiimden salla gitsin, gidip yak覺nlarda bir yerde gezineyim dedim. Yine Saray G羹ng繹rmez mahallesi etraf覺 ormanlarda dolat覺m. Orman i癟indeki bir dal k覺r覺lma sesleri hari癟 de bir heyecan yaratan bir ey olmad覺. Muhtemelen bir domuz koturdu o esnada.

Devam覺n覺 oku »