Muratlı Gece Manzarası

____________________________________________________________________

Efendim yaÅŸadığım TekirdaÄŸ’ın Muratlı ilçesinin geceleri çok güzeldir. Hele de yaÄŸmurlu günlerde bir baÅŸkadır. Bunu aÅŸağıdaki resimden anlayabilirsiniz. Resim küçük, zaten iki farklı resmi birleÅŸtirdim. Bu küçük halinden bile ne kadar güzel bir yerde yaÅŸadığımızı anlayacak ve imreneceÄŸinizden büyük bir resim koymaya ihtiyaç duymadım.

Muratlı Gece Manzarası

Muratlı Gece Manzarası

Resmi dün uzunca bir süre yağan yağmurdan sonra 23:15 sularında çektim. Bizim balkonun 120 derece manzarası, 180 yapacaktım ama anlatmak istediklerim 120 derecede de çok iyi anlatılabilirdi, gerek görmedim. En sağdaki uzaktaki turuncu ışık dışındaki ışıklar etraftaki birkaç evin ve bir bakkalın ışıkları, o turuncu ışık ise yaklaşık yüz metre uzaktaki bir sokak lambasının ışığı. Aslında en yakın sokak lambası 10 metre kadar yakında ama yağmur işte, her yağmur yağdığında karanlıklara bürünüp ortaçağ nostaljisi yaparız biz böyle. 🙂

2 Yorum

  • Yazan: Arzu, 14 Åžubat 2009 @ 10:41 am

    Gerçekten güzel bir fotoğraf. Sokak lambası sanki bir tünel izlenimi verdi bana. Gizemli bir hali var.

  • Yazan: FeRHaD, 14 Åžubat 2009 @ 12:39 pm

    Emin olun gerçekten çok gizemli.
    Hatta bir saat sonra bakkal vs. de kapanıyor o evlerin ışıkları da sönüyor geriye tek bir o sokak lambası kalıyor, ortam iyice gizemli bir hal alıyor.
    Hani, biraz daha aydınlık olsa hırsızlar falan çıkacak piyasaya ama karanlıktan onlar da korkuyor. 🙂
    Biz bu kadar gizem istemiyoruz ya bize ışık verin. 🙂

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz