Nevruz (Ergenekon) Bayramınız Kutlu Olsun

____________________________________________________________________

Bugün okulda bazı kağıtlar dağıtıyorlardı, aldım.Nevruz bayramımızı kutluyorlardı.Sizinde Nevruz Bayramınız kutlu olsun.Şöyle diyorlardı:

Dünya’nın en büyük milli bayramı olan Nevruz, Ergenekon’dan çıkışın bayramıdır.Yakutistan’dan Balkanlar’a, Kırım’dan Doğu Türkistan’a afganistan’dan Anadolu’ya tüm Türk coğrafyasında kutlanan Nevruz Bayramı, baharın gelişini müjdeleyen bir bayram olması dolayısıyla canlanmayı ve yenilenmeyi temsil ettiği gibi Türklerin Ergenekon’dan çıkışlarını simgelemesi açısından Ergenekon Bayramı olarak da kabul edilir.

Unutma ki Nevruz ateşi yırtık bir lastiğin ateşi değildir…!

O ateş TÜRK’ün yüreğinde binlerce yıldır yanan zafer ateşidir…!

Nevruz’umuz Mübarek Olsun…

6 Yorum

  • Yazan: BesST, 20 Mart 2007 @ 6:43 pm

    Senin de nevruz un mubarek olsun.. Ama anlamadıgım nokta neden başka şeylere alet ederler ki.. Bu gün okulda gördüklerimden sonra hele.. okulun ortasında yakmışlar ateş üstlerinden atlıyorlar.. Ve açık açık bir şeyin progapagandasını yaptıkları kesın.. Boşuna kampüse jandarmalar gelecek değil ya.. neyse .. Herkesin Baharın gelişini simgeleyen yanlış bilmiyorsam bu bayramı kutlu olsun ve bahar gibi gerçekten insana mutluluk getirsin..

  • Yazan: FeRHaD, 20 Mart 2007 @ 8:37 pm

    Sen okulunda neler gördün bilmem ama atesten atlamak dìsìnda birsey yapmamìslarsa sorun yok.Ne de olsa atesten atlama bir gelenek.Jandarmalarda olay çìkma ihtimaline karsì gelmislerdir.Bunlar normaldir ama baska seyler olduysa bilmem.

  • Yazan: BesST, 21 Mart 2007 @ 3:06 am

    Oldu oldu öyle boş yere propaganda yapıyorlar demiyorum.. Çunku 4 yıldan beri o okuldayım ve niyetlerinin ne olduğu açık belli olan insanlar.. Neyse ifade özgürlüğü sonuçta.. Ateşten atlamak mesele değil yapılan başka şeyler var.. Benım hassa oldugum nokta neden bunu alet ediyorlar kendi işlerine.. VE ergenokon bayramı diyoruz ki ta orta asya dan beri kutlanan bir bayram… Neyse anlat anlat bitmez.. 🙂 İyi geceler…

  • Yazan: FeRHaD, 21 Mart 2007 @ 2:38 pm

    Ateşten atlama dışında birşeyler yapıyorlarsa bilmem.Olabilir.Ellerinden geldiğince niyetlerini duyurmaya, reklamını yapmaya çalışıyorlardır.

  • Yazan: Junior, 18 Temmuz 2008 @ 1:56 am

    Evet Türk bayramı ki zamanında bu bayramı kutlayanlara 16 yıl hapis veriliyordu..

    Kendinizi avutmayın gençler. Okuyun öğrenin ve gelişin..

  • Yazan: FeRHaD, 18 Temmuz 2008 @ 12:29 pm

    Büyük söz söyledin be Junior;
    Okuyun öğrenin ve gelişin..

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz