Organsız adam!

____________________________________________________________________

Bugün İnternet’te bizim İÖLP bölümü hakkında birşeyler bakınıyorum. Annem oturma odasından seslendi çabuk gel diye. Bir reklam veriyor falan sandım ama gittiğimde organsız adam diye bir muhabbet vardı. Güzel kadının peşinden gitti tüm organları çalındı diye.

Tam oturdum izlemeye reklamlar başladı. Dedim anneme başlayınca çağır beni diye gittim. Biraz sonra reklamlar bitti ve programın karşısına geçtim. Aman Allah’ım ne göreyim!!!

Adam kalabalık bir yerde yemek yerken yer olmadığından bir kadın gelip masasından oturup oturamayacağını sormuş. Adamın da kadına içi gitmiş falan, buyur etmiş. Hoş kadın ayrıca hoş sohbet birşeydeymiş ki muhabbet etmiş bunlar. Tatlı yiyelim demiş kadın, yiyelim demiş bu da. Tatlıyı yerken rahatsız olmaya başlamış. Kadın arabası ile gideceği yere bırakabileceğini söylemiş. Adam da kabul edip binmiş arabaya. Yola çıkmışlar ancak birkaç dakika sonra arabanın içinde birkaç erkek görünmüş. Sonrasını da hatırlamıyor…

Uyandığında bir küvetin içindeymiş, karnı ve göğsü yarık! Doktora falan gitmiş şaşırmış kalmış herkes. Adamın röntgen filmini çekmişler herkes şaşırmış. Adamın kalbi dışında bir organı görünmüyor. Açıp bakmışlar herhalde ki de hiçbirşey yokmuş.

Adam bir de acılı ki sormayın, ne üzücü ne üzücü! Kesinklikle inanasınız gelmiyor olana. Adam göz yaşlarım dışında herşeyi çalmışlar diyor ağlıyor da ağlıyor!

Doktorlar ise solunum, sindirim ve boşaltım sistemi olmayan adamın nasıl yaşadığına hayret ediyorlar. Birkaç hafta içinde bağırsaklar yetiştirilip takılacakmış adama ancak diğer organlarla ilgili yapacak birşey yok.

Adam bir serumdan besleniyor, çünkü yese içindeki boşluğa düşecek yedikleri. Sindiremeyecek tabii ki de, ne de boşaltabilecek. Adamı gören doktor zaten ölecekse bari evde ölsün deyip taburcu etmiş adamı. Adam ise günlerdir yaşıyor. Tabi buna yaşamak denirse.

Böyle birşey nasıl olur derken adamın peşine takıldığı kadını buluyor programdaki muhabbir. Kadına yaptıklarını bildiğini falan söylüyor, kadın tırsıyor falan.

Tabi kadınla çekimi gözlük kamerası ile yapıyorlarmış ki o nasıl bir kameradır nasıl kaliteli bir kameradır anlam veremedim. Programın olduğu kanal TV8’in de yayın kalitesi diğer kanallara göre daha iyi durumda. Kameranın kalitesi de gözlük kamerasından çok TV 8 kamerasına benziyordu, oradan bu işin çakma olduğundan emin oldum. 😀

Zaten çakma olduğundan şüpheleniyordum ama oyuncular çok iyi yapıyordu rollerini. Daha sonra da gördüm ki bu Türkiye’nin en ciddi mizah programı “Olay” mış, yalnız programın isminden emin değilim şimdi, hatırlayamıyorum.

Daha sonra da Kısırköy diye bir köy gösterdiler ki buradaki kadınların hiçbiri 50 yıldır evlenip gerdeğe giremiyormuş! Evlenseler ya kocaları ölüyor ya da kaçıyorlarmış. Tam evlenmişler gerdeğe gireceklermiş, adam birden başlamış kaçmaya, kadın da peşinden “Gitmee…” falan… 😀 Bunun nedeni de bir gencin annesinin evlenmek istediği kızla evlenmesine izin vermemesi üzerine okuduğu lanetmiş. Bölgedeki bir cin de adamın lanetini gerçekleştirmiş, kimse evlenip gerdeğe girememiş bir daha. Hatta ninenin biri de “Topraktan gelene vereceksin!” diyordu, ne demek istiyordu anlayamadım. Gittiler mağaradaki cini çektiler cin bunlara “Yaklaşma…”, “Defol…” falan filan dedi bunlar kaçtı… 😀

İlk olaya kafam iyice gitmişti ama sonra durumu çakmam iyi oldu. İyi bir TV programı öğrenmiş oldum aslında. 😀

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz