Samsung’un Diva koleksiyonu

____________________________________________________________________

Son zamanlarda dokunmatik ekranlı ürünleri ile atağa geçen Samsung 2019 Diva koleksiyonunu resmi olarak duyurdu. Bunlar Samsung S7070 Diva ve Samsung S5150 Diva.

Samsung S7070 Diva

Samsung S7070 Diva

Samsung S7070 Diva

İlk telefon samsung S7070 Diva inci beyazlığında ve dalgalı arka kapağı ile lüks görünümlü lükse önem veren kişilere göre bir telefon havası veriyor. Ancak kaputun içi yine aynı. 🙂 2.8″ QVGA rezistif dokunmatik ekran, 3 MP kamera, microSD yuvası, Bluetooth ve RDS destekli bir radyo gibi genel özellikleri var. Arayüz olarak TouchWiz kullanıcı araüzü bulunuyor. İletişim için de üç band GSM/EDGE destekliyor (No triCi 🙂 ). Pop-up SNS yazılımı Facebook, MySpace gibi yerlerden uyarıları alabiliyor. Kamerada da çeşitli güzellik ve sanatsal efektler için ayarlar bulunuyor.

Samsung S5150 Diva
Bu telefon da katlanabilir yapıda oldukça şık bir telefon. Arkası süslü metal saat kayışlarına veya gördüğüm bazı küllüklere benzetilmiş şık birşey. Şık durmuş tabi. Cihazın ekran boyu 2.2″ QVGA, ancak ilk model gibi dokunmatik özelliği yok. Ayrıca bu da 3G teknolojisini desteklemeyip üç band GSM/EDGE destekliyor. Saydam olan arka kapağın iç tarafında bir LED ekran var ve brada gelen çağrılar ve uyarılar gösteriliyor.

Samsung S5150 Diva

Samsung S5150 Diva

Samsung S5150 Diva'nın kültabağına bnzettiğim arkası. :)

Samsung S5150 Diva'nın kültabağına bnzettiğim arkası. 🙂

Koleksiyon Hollanda, Rusya, Ukrayna ve diğer Avrupa ülkelerinde 2010 Ocak ayında, Güneydoğu Asya ve Çin’de de daha sonra satışa çıkacak. Türkiye’de durum nasıl bilgim yok. 🙂

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz