Search Earn Network

____________________________________________________________________

Arkadaştan gelen bir davet ile Search Earn Network diye bir para kazanma sisteme üye oldum.

Sistem bir nevi arama motoru. Arama sorgularınızı seçtiğiniz arama motorlarına göndererek tek sayfadan bir anahtar kelimeyi çok sayıda arama motorunda sorgulayabiliyorsunuz.

Para kazandıran kısmı ise arama sayfasında görüntülenen bazı reklamlar. Bu reklamlara tıkladıkça puan kazanıyorsunuz. Ayrıca IE veya Firefox kullanıyorsanız tarayıcınıza bir araç çubuğu yükleyerek de aramalarınızı çabuklaştırabiliyorsunuz.

Sistem aramalardan kazandığınız puanları paraya çeviriyor. Kazandığınız miktar 100 $ olunca paranızı isteyebiliyorsunuz. Ödeme banka hesabınıza yapılabiliyor.

Sistemde ayrıca arkadaşlarınızı vs. üye yapma olanağı da mevcut. Bu durumda sizi referans göstererek üye olan her kişinin tıklamalarından ve onların kazandırdığı üyelerin tıklamalarından da para kazanıyorsunuz. Tabi bu sıralamada daha ileri gittikçe kazandığınız para azalıyor, sonuçta tıklayan siz değilsiniz, sadece sizin kazandırdığınız bir üye veya onun kazandırdığı bir başka üye.

Sistemi daha yeni kullanmaya başladım ama ne kadar işe yarar bir sistem bilmem. Ayda binlerce dolarlar kazananlar olduğu söyleniyor. Tabi bu kişiler çok sayıda üye kazandırmış olmalılar sisteme.

Eğer sisteme üye olmak isteyen olursa bir zahmet beni referans gösterirse sevinirim, çok makbule geçersiniz. 😀 Üyelik için şu formu doldurun yeter.

2 Yorum

  • Yazan: Volkan, 1 Eylül 2008 @ 5:38 am

    O para 100$ olmaz yaw :)uzun zaman önce üye olmuştum yaklaşık 1 yıl önce. Bu yazıyı görünce aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim. Tık yok 🙂 gerçi emek sarfetmedim ama.

    Potansiyel Kazancınız
    40,848 puan

    Kullanım Puanları Nakit Karşılığı
    6,00 USD$

    Vakit kaybetmekten başka bir halta yaramıyor bu tarz yollar.

  • Yazan: FeRHaD, 1 Eylül 2008 @ 2:36 pm

    Bencede bu sistemden bir halt çıkacağı yok ama kazananlar nasıl kazanıyor veya onlar sadece reklam mı? Belki bütün zamanları bu sisteme ayırıyorlardır, bilmiyorum. Aslında devamlı sistemin arama motorunu kullanmak, arada görebileceğin birkaç reklama tıklamak Google’da arama yapmaktan daha karlı ama dediğim gibi iyi bir kazanç elde etmek için çok uğraşmak gerekli.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz