Sensorly kapanıyor

____________________________________________________________________

Ülkemizde mobil kapsama alanı haritalama uygulamaları hiçbir zaman çok fazla ilgi görmedi. Bu haritaları genelde operatörlerden bekliyoruz ve onlar da, her seferinde bölgeniz kapsama alanında görünüyor diyor. 😀 Böyle mobil kapsama olanağı sağlayan yaygın kullanılan Mosaic’in Sensorly uygulaması da uzun yıllar sonra artık kapanıyor. Yani tek bizden değil, Dünya genelinde ilgi görmemiş son zamanlarda.

Sensorly ilk çıktığı dönemlerde güzel harita sunumu ile ilgi çekiciydi. Ancak sonraları nPerf gibi alternatifler tüm 2G, 3G, 4G teknolojilerini aynı sayfada gösterirken Sensorly 4G’yi ayırıyordu. Bir dönemde de veri silip haritalarını boşalttılar ve her şeyin yeniden oluşmasını beklediler ki, o dönem benim de genel olarak ilgimi kaybettiler. Aynı dönemde bir arayüz değişikliğine de gittiler. Daha modern ve güzel bir görünüme kavuşmuşlardı ki, yine de pek bir işe yaramadı.

Artık da yaptıkları bir açıklama ile uygulama ve haritayı kapatacaklarını duyurmuşlar. Sunucuları boşa çalıştırmaktansa zarara girmemeleri daha iyidir sonuçta. Güle güle Sensorly.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz