Şişman Kızlar (Phat Girlz)

____________________________________________________________________

Şişman Kızlar (Phat Girlz) birkaç dakikalık kısımlarını izleyip beğendim diye izlemeye kalktığım bir filmdi. İyi miydi, kötü müydü?

Şişman Kızlar (Phat Girlz)

Şişman Kızlar (Phat Girlz)

Filmde birkaç kaba sayılacak esprili kısımdan etkilenip filmi izlemeye niyetlendim. 🙂 Filmi izlemeye dört kişi başladık üç kişi bitirdik, uyuyan uyudu. Hatta arada ben rahatsız etmesem bir de mesajlaşma olayları falan olmasa bir kişi bile bitirebilirdik. O kadar güzel bir filmdi yani.

Filmde hadi hep birşeyler olsun da gülelim heyecanlanalım diye bekledim, hatta olmayacak sahnelere bile gülmeye çalıştım ama yok, olmadı.

Filmde sevişmek isteyen şişko bir Amerikalı hatun var. 9 aydır sevişmemiş. Bir zayıflama malzemesi alışverişinden bir tatil hediyesi kazanıyor ve oraya gidiyor. Orada Nijerya‘lı kaslı ve yakışıklı bir doktorla tanışıyor ve doktor onu çok beğeniyor. Şişko bir diğer arkadaşıyla da doktorun arkadaşı ilgileniyor. Zayıf olan kuzeni ise doktorun bir diğer arkadaşının arkadaşlığına kalıyor tabi o da zayıf olduğu için Nijerya’lılar onu hasta kabul ediyor ve yanaşmıyor. 🙂 Her neyse, ilk gece çıkıyorlar falan bu şişko kızın arkadaşı şişko kız o gece deliler gibi sevişiyor, ancak şişko kahramanımızın kendisi birşey yapamıyor. Bir süre sonra evlerine dönüyorlar ve şişko hatunumuz şişmanlar için kıyafetler tasarlıyor vs. ünlü oluyor, herkes şişko olmaya özeniyor falan. Son olarak da şişkolarımız Nijerya’ya sevgililerini bulmaya gidiyor, zayıf kuzen de bir doktor sevgili bulabilmek için bol bol tıkınmaya başlayıp şişmeye çalışıyor. 🙂

Hikaye bu kadar birşey. Bir fiyasko yani. IMDB puanı 2.2, Sinemalar.com ise 6.4; arada 4.2 fark var ki izleyici kalitemizi mi karakterini mi gösteriyor yorum yapmıyorum. 🙂 Zorda kalınmadıkça izlenmemesi gereken ara sıra eğlenilebilecek sahneleri olan bir film!

3 Yorum

  • Yazan: İbrahim, 22 Eylül 2009 @ 2:09 pm

    İzlemem gereken filmler listesine aldım 🙂

  • Yazan: FeRHaD, 22 Eylül 2009 @ 3:13 pm

    Pişman olacak sensin, senin kararın. 😀

  • Yazan: Aleyna, 19 Ocak 2010 @ 9:50 pm

    bu kadını çok beğendim

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz