SMath Studio Handheld

____________________________________________________________________

SMath Studio kağıt üzerinde kesir, çeÅŸitli fonksiyonlar vs. yazarak yaptığımız iÅŸlemleri bilgisayarımızda, cep bilgisayarımızda ya da akıllı telefonumuzda da benzer rahatlıkta yapabilmemizi saÄŸlayan, “kağıt” arayüzlü bir matematik iÅŸlem programı.

Kağıt arayüzlü derken yaptığımız işlemler bir matematik defteri şeklinde bir alana çizilip yazılıyor ve işleniyor.

Program telefonumda vardı ve Türkçe dil desteği yoktu, bunu sağlamak üzere geliştiricisiyle iletişime geçmek için sitesine bakıyordum ki Türkçe desteği de olan daha yeni bir sürümü çıkmış piyasaya. Ben de tanıtayım biraz dedim.

Aslında program benim çoğu işime aşırı fazla geliyor bu aralar, ancak KPSS çalışmalarına başlayınca verimli kullanabilirim belki. Çünkü tam bir profesyonel uygulama, matematikte yapmayı bilmediğim çoğu şeyi yapabiliyorsunuz desem tam olur. 🙂

SMath Studio programının dediğim gibi farklı sürümleri var. Bunların hepsini kendi forumlarındaki indirme kısmından son sürüm ile ilgili bağlantılardan indirebilirsiniz. Doğrudan bağlantı vermek ya da buraya yüklemek istemiyorum, zira güncel tutması zor oluyor. Programın handheld yani taşınabilir aygıtlar için olan sürümü Windows Mobile temelli cep bilgisayarı ve akıllı telefonlarla uyumlu ve bundan başka masaüstü Windows ve Linux sürümleri de var, aynı sayfadan indirilebilir.

2 Yorum

  • Yazan: Özgür Çalışkan, 24 AÄŸustos 2009 @ 11:03 pm

    Symbian s60 için var mıdır bu zımbırtıdan 🙂

  • Yazan: FeRHaD, 25 AÄŸustos 2009 @ 1:26 am

    Üzgünüm, sadece Windows CE ve Mobile işletim sistemli taşınabilir aygıtlar ve de masaüstü Windows ile Linux sürümleri var.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz