Transformers 2 – Revenge of the Fallen Fragmanı

____________________________________________________________________

İlk Transformers filmini geçen yıl Sony Ericsson K610i cep telefonumda izlemiştim. İnternet kafenin video arşivinden filmi telefona uygun hale getirip telefona atmıştım. Telefonda bile gayet zevkli bir filmdi. Stereo efektleri de çok iyiydi, hele sesi de açıp bas değerini arttırınca Creative kulaklıkların sesi sinemadan farksız oluyordu. Neyse filmin yeni sürümü Transformers 2 – Revenge of the Fallen daha da iyi bir film olacağa benziyor.

Fragman gayet hareketli ve kırma dökmeli görüntülerle dolu, fragman bile böyle ise artık film çıkınca nasıl birşey olur Allah bilir. Bu yıl memlekette olunca en yakın sinemanın 23 km uzakta olması işin tadını kaçırıyor ama neyse, çıkmasını bekliyoruz bakalım. Eskişehir’de iken Espark ile aramda bir kilometre bile yoktu, rahattı ama böyle sinema salonu olmayan teknolojiden nasibini alamamış bir ilçede olunca. 🙂

Neyse, buyrun size Transformers 2 – Revenge of the Fallen Fragmanı:

Bu sefer filmi cep telefonunda izlemek istemiyorum. 🙂 İnşallah bir gnctrkcll kıyağı ile tekrar indirimli indirimli gidebilirim sinemaya, ve servis saatleri uygun bir zamanda.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz