Cem Garipoğlu yakalanmış

____________________________________________________________________

Son zamanların en çok söz edilen olaylarından biri de Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili olarak zanlı Cem Garipoğlu’nun aranması idi. Hatta geçen günlerde konuşan yetkililer kendinden çok emindiler. Bu gece de İnternet Haber‘de çıkan habere göre Cem Garipoğlu yakalanmış.

Cem Garipoğlu ile ilgili Rusya’da olduğu, Amerika’da olduğu, Ermenistan’da olduğu gibi çok sayıda söylentiler vardı ama kesin birşeyi bilen söyleyen yoktu. Geçen günlerde yetkililerimiz kendisini yakalamak üzere olduklarını, çok yakında iyi haberi vereceklerini söylüyorlardı. Habere göre Cem Garipoğlu Ermenistan’da yakalanmış ancak yetkililer bunu henüz bildirmek istemiyor, yakalanmadı demedikleri gibi yakalandı da demiyorlar. Muhtemelen yarın sabah bir açıklama yapılacakmış.

Eğer gerçekten Cem Garipoğlu yakalandı ise büyük olay demektir. Münevver Karabulut’un neden öldürüldüğünü ben de merak ediyordum, gerçekten satanistlik şeyler mi falan diye. Eğer gerçekten yakalandı ise resmi olmayan kaynakların söylediği bu, yakında giderilecektir merakım. Bir de Karabulut ailesi de son günlerde 3 … ile başlayan rakamlarla anımsanır olmuştular, bu yakalamanın sonucunda bakalım ne olacak.

Kaynak.

——————————————-

Güncelleme: 17.09.2009 – 02:45

TV’de de çıkan haberlere göre Cem Garipoğlu bu sefer gerçekten İstanbul Bahçelievler’de avukatları ya da ailesi tarafından teslim edilmiş. Şu an İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeymiş. Vali Güler de “Karabulut ailesine verdiğimiz sözü tuttuk.” diyor.

Oh, sonunda hayırlısı ile yakalandı şu herif. Artık en az bir haftalık gündeme oturacaktır bu konu. Tabi bu konu ile uğraşırken alttan bakalım farklı ne gündemleri kaçıracağız, kim yine bir yerlere elini atacak, cüzdanını genişletecek. 🙂

Cem Garipoğlu ise ailesinin biraz para yedirdiği cezaevi yönetimi tarafından gayet iyi yaşatılma ihtimaline sahiptir içeride.

2 Yorum

  • Yazan: İbrahim, 12 Eylül 2009 @ 3:26 pm

    Aman bulunsun ya, yeter artık, Garipoğlu kelimesini duymak istemiyorum …

  • Yazan: Erdemir, 12 Eylül 2009 @ 11:31 pm

    İnternethaberin dikkat çekmek için uydurduğu bir haber.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz