İOLP III. Ara Sınav Sonuçlarımız Açıklandı

____________________________________________________________________

Bir süredir bir ay önce yapılan Anadolu Üniversitesi İOLP 3. ara sınavlarımızın açıklanmasını bekliyorduk. Sınavımızda İngilizce ve uzaktan öğretim olan bazı sözel derslerimizden sorumluyduk. Bugün telefonuma gelen bir mesajla sınav sonuçları beklentim ve merakım sonunda sona erdi.

Gelelim sınav sonuçlarıma. 😀 Genel olarak sonuçlarım beklediğim gibi. 😀

İngilizce sınavlarım genel olarak iyi geçmişti ve sonuçları da beklediğim gibi geldi. İngilizce Dilbilgisi II sınavım 89 geldi. Geçen yılki ilk sınavımdan beri bu dersten 100 alamamıştım ama artık ne yapalım finalde alırız. 😀 İleri Okuma Becerileri dersimin sonucu 91 ile önceden aldığım 75’e fark atmış ve ortalamasını 83’e çıkarmış oldum. İleri Yazma dersimde değişen bir şey yok, sınav sonucum da 77 ortalamam da. 😀 Çeviride de önceki sınavlarımdan daha iyi bir sınav sonucum var, 87. Okul Deneyimi derside 87.

Uzaktan eğitim derslerimiz olan sözel derslerimde çalışmayı son ana bırakmam nedeniyle durum biraz değişiyor. Atatürk İlk. İnk. Tarihi dersimin sınav sonucu 43, bunu finallerde iyi bir şekilde yükseğe çekmeliyim. Zaten şimdiden başladım çalışmaya. 😀 TÜRKÇE Sözlü ve Yazılı Anlatım dersim uzaktan eğitim dersleri arasında en yüksek notu aldığım ders, 77. Öğretimde Planlama ve Değerlendirme 50 ve Gelişim ve Öğrenme 63. Aslında Atatürk İlk. İnk. Tarihi dersimi son ikisinden daha yüksek bekliyordum ama işte daha düşük geldi.

Genel olarak sınav sonuçlarım beklediğim gii geldi diyebilirim. İngilizce derslerimizde geçme ortalaması 70 ve şu an İleri Yazma Becerileri dersimden 77 ortalamamdan daha düşük bir ortalamam yok. Uzaktan eğitim derslerde geçme ortalaması 50 ve bu derslerimden de şu an Atatürk İlk. İnk. Tarihi geçme ortalamasının altında ve Öğretimde Planlama ve Değerlendirme tam sınırda. Bu derslerime şimdiden çalışmaya başladım bile, önceki gibi son haftaya bırakmaya niyetim yok. Gerçi Atatürk İlk. İnk. Tarihi dersine diğerlerinden daha çok çalışmıştım ama daha düşük gelmişti buna biraz dikkat etmem gerekli.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz