Netlog Gitti Geldi – Acımadım

____________________________________________________________________

Saçma arkadaşlık platformlarından biri olan Netlog geçen günlerde bizim erişimi kesilen siteler furyasına katılmıştı. Tabi bu çok sürmedi ve erişime izin verildi. Konu ile ilgili Netlog’ta şöyle yazıyor:
29 Şubatta bir Türk mahkemesi web sitemizde gerçekleştirildiğini düşündüğü bir uygunsuz kullanım nedeniyle Netlog’a Türkiye’den erişimi durdurdu. Bunun bir yanlış anlama olduğunu gereken merciilere bildirdik. Netlog hakkındaki karar kaldırıldı, ve Netlog’a erişim yasağı geri alındı.
Netlog normalde takıldığım bir site değildi, birkaç kez arkadaşlardan davetiye almıştım ve üye oldum mu olmadım mı bilmiyorum. Site hakkında tek bildiğim arkadaşların siteyi Eskişehir’in soğuk gecelerinde kendilerini ısıtacak kızlar bulma amaçlı kullandıkları idi, hatta birkaçı da başarılı olmuşlardı.
Burak Budak’ın sitesinde görünce sitenin tekrar açıldığı haberini girip bir bakayım neler dönüyor dedim. Sitenin adresini Opera’nın adres satırına yazdım ve siteye girdim. Ana sayfada tıkladığım ilk linkle sitenin ne mal olduğunu anladım. Sayfa jigolo takılan birinin sayfası, altında da neredeyse bir tane bile küfürsüz yorum yok. Diğer sayfalarada baktım küfür vs. diz boyu. Aslında belki basit arkadaşlık vs. nedenler için kullanan birkaç kişi vardır ama geri kalanınınn çoğu tamamen saçma şeyler.
Birde sayfanın altında üye bilgilerinin olduğu kısım dikkatimi çekti. Yazdığına göre 33.819.041 üyesi varmış ve o anda 538.915 çevrimiçi üyesi varmış. Anlayın artık dünyada zamanını böyle boş işlerle geçiren ne kadar insan olduğunu. Acıyorum bunlara. Bu yüzden bence Netlog’un açılması hiç iyi bir şey olmamış, bir daha açılmamalıydı bence. Bu tür sosyalleşme siteleri de zaten zaman kaybından başka birşey değil. Biri kuruyor para kazanıyor , bizimkiler de girip para kazandırıyor, para kaybediyor. Bu yüzden de kapatıldığına hüç üzülmedim açıkçası hiç bir zararı olmaz, kapatsınlar. Bizim azgın beyler nasılsa geceleyecek başka kızlar bulurlar, 222 ne güne duruyor.
Zaten yakında Facebook’taki uygulama sistemi de geliyormuş kim bilir artık ne uygulamalar yaparlar. Facebook’taki Say Welcome (Hoşgeldin De) uygulkaması gibi Küfür Et uygulaması çok iyi olur bence, sayfana her gelene bir küfür. Bu arada Orkut’un da Netlog gibi uygulama sistemi üzerinde çalışması Facebook’un diğerlerine bu sistemle ne kadar fark attığının kanıtı bence. Gerçi Orkut’u saçma uygulama sistemi olmadığı için seviyordum ama ne yapalım o da artık bu kervana katılıyor. Uygulama geldi mertlik bitti olacak o da. 😀

9 Yorum

  • Yazan: sevgi, 7 Ekim 2008 @ 5:18 pm

    ne olur allah aşakına peygamber aşkına beni silin vlla öldüm bittim zaten yanlış bir msn indirmişim günün 24 saati açık tüm ekleyenleri kim pc açarsa görüyor dayak yemeye ramak kaldı kurtarın beni site yöneticileri lütfen siz silin ben yapamadım liütfennnnnnnnnnn İMDAAAAAAAAATT

  • Yazan: FeRHaD, 9 Ekim 2008 @ 1:19 am

    Sevgi, bu isteğini bana değil Netlog yöneticilerine bildirmen lazım. Eminim üyeliğini iptal ettirme ile ilgili bir prosedür vardır. Profil ayarlarına vs. gir mutlaka biryerde üyeliğini sonlandırma ile ilgili yordamlar vardır.

  • Yazan: FErdi Ersin, 24 Aralık 2008 @ 11:48 pm

    ya ben şifremi unuttum gıremıorum bazı fotolarım hakkında kotu sozler kullanmışlar nasıl gırecem uyelığıme

  • Yazan: FeRHaD, 25 Aralık 2008 @ 12:45 pm

    Ferdi mutlaka şifre hatırlatma ile ilgili birşey vardır orada. Netlog üyesi olmadığım için ayrıntılı bilmiyorum.

  • Yazan: iRem, 22 Mart 2009 @ 9:29 pm

    allhm yah ne biçm bir siteyms üyeliğimi iptal etcm olmuoo yardm ednn:(

  • Yazan: FeRHaD, 22 Mart 2009 @ 11:10 pm

    Yardım etmek isterdim ama Netlog’a üye değilim, hiç gerek duymadım, blog benim işimi görüyor.
    Bu sebeple orada ne nasıl yapılır bilmem, hesap ayarlarında mutlaka vardır üyeliği silme ile ilgili seçenekler.

  • Yazan: tatlıbela, 5 Ağustos 2009 @ 10:44 am

    merhaba ben eski erkek arkadaşımla konuşmak için bu siteye girdim zamanında severek ayrılmak zorunda kalmıştım artık benim için hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü onun kendine ait bir hayatı var evlendiğini öğrendim üyeliğimi iptal etmek istiyorum şifremi unuttum netlog yöneticileri lütfen bana yardım edermisiniz sitede çok ahlaksız seviyesiz ve iğrenç insanlar var insanın sinirlerini bozuyorlar

  • Yazan: FeRHaD, 6 Ağustos 2009 @ 2:24 am

    Tatlıbela, bu konuyla ilgili yapabileceğim birşey yok. Netlog’a girip şifre hatırlatma seçenekleri ile üye hesabına gireceksin, sonra da hesabını sileceksin.
    Ben Netlog sahibi falan değilim ne yazık ki, bu sebeple yardımım bu kadar olabilir. 🙂

  • Yazan: Suat, 16 Aralık 2009 @ 8:06 am

    Sewgi ve irem kardeşim.. Netlog a giriş yapın.. Ayarlar bölümünü tıklayın. Daha Sonra hesap Bölümüne gelin. Daha Sonrada Sil bölümünden Hesaßınızı Silebilirsiniz..

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz