Yaz Tatilindeyim!!! (Tatil Bitti)

____________________________________________________________________

Sonunda şu sınavları atlattım ve memlekete dönme vakti geldi. Böylece benim yaz tatili de başlamış oldu. Aslında buna tatil bitti mi demeliyim bilmiyorum. Çünkü burada haftada üç gün okula gittim ve bu yüzden zamanımın çoğunu yurtta yatarak ve üniversitede internet laboratuvarında geçirdim . Şu an yaz tatili ile ilgili bir planım yok artık yapacağız birşeyler. Ufak tefek birkaç projem var. Bu arada haftalardır ayrı durduğum bilgisayarıma da kavuşuyorum. Evimde hızlı internet bağlantısı olmadığı için F Tipi ile de fazla ilgilenemeyeceğim. Zaten ilgilenemeyeceğim için yorumların vb. onaylanması için bir editöre ihtiyacım vardı. Editör olarak da Mehmet abim yardımcı olacak(Yazar olmak vb. isteyen olursa başvurabilir.). Arasıra yeni yazılar eklemeye ve kontrole girerim. Bunun dışında pek ilgilenemeyeceğim. Üniversitede bedava İnternet iyi idi 🙂 . Şimdi son kez veritabanımı optimize edip yedeklerimi falan alacağım ve bloğun altyapısını biraz sağlamlaştıracağım. Gereksiz eklentileri ve dosyaları da sunucudan temizleyeceğim. 
Şimdilik tüm blogosfere güle güle diyeyim. Gelecek dönem görüşmek üzere. Bakarsınız bir ADSL çekerim eve erken dönerim. RSS’lerimi takip edebilirsiniz. Bakarsınız birşeyler eklerim arasıra. Reklamlarıma da tıklayabilirsiniz. Kendinize ve bloglarınıza iyi davranın, blogosfere de iyi bakın. Bu arada link değişimi yapmak isteyenlere özel ilgi gösterilir. Mutlaka iletişim kurun. Birkaç hafta sonra da olsa sitenizi inceleyecek ve beğenirsem (ki benimkinden kötü olmasın) linkinizi  koyarım.
Saygılar,
Herkese iyi tatiller.
Sana da iyi tatiller F Tipi. Senin ki de tam f tipi hayat olacak.  5 ay boyunca giren falan yok günde beş on kişi hehe 🙂 . Bu sezonluk istatistiklerin;
25 Aralık 2006’da başlayan serüveninden bu yana;
13760 toplam tekil ziyaretçi  ve 28,124 sayfa  gösterimi,
150 yazı,
335 yorum (Az kişi benim ödevlere teşekkür etmedi. 😀 ),
En fazla 78 çevrimiçi kullanıcı
9086 kayıtlı 1.4 MB’lık  çöplük gibi bir MySQL veritabanı.

Sunucuda toplam 12.55 MB yer işgal ediyorsun (Optimizasyon tamamlandığında bu azalacak.),

Şu an Google’da hiçbir PageRank puanın yok.  Google eski domaine hala 3 PR biçiyor. Gelecek güncellenme ne zaman şu an için bir fikrim yok ama herhalde o zaman eski adresin PR’ini sana devreder.

İnşallah gelecek sezonu erken açarım.

4 Yorum

  • Yazan: dizi izle, 13 Ağustos 2008 @ 12:31 pm

    teşekkürler

  • Yazan: evren ozdemir, 14 Kasım 2008 @ 12:46 pm

    Merhaba öncelikle tatil bir insanın kendine hediyesi, sen de boyle bir hediyeyi kendine verdigin icin ne mutlu sana. 2009 da tatile çıkarsan http://www.yestatil.com sitesine de bak en uygun fiyatlar burda çünkü. Şimdiden sana bir sürü para kazandırdım bakkk….

  • Yazan: FeRHaD, 14 Kasım 2008 @ 1:52 pm

    Teşekkürler ama bu yıl tatil yapacak kadar yorulacak mıyım bilmiyorum, zaten 24 saat tatil modunda yaşıyorum. 😀

  • Yazan: Nimetullah Sucu, 10 Ağustos 2010 @ 2:31 am

    Tatil benim diğer adım olsa ii olurdu. Tembelimdir hehehe

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz