2010 Eurovision şarkımız Manga’dan We Could Be The Same

____________________________________________________________________

Eurovision diye bir şeyi unutmuştum bile adeta. Bugün Manga ile ilgili haberler görünce hatırladım. Manga’nın Eurovision’a katılacağını bu şekilde öğrenmiş oldum. 🙂 Şarkısı da belli olmuş, adı “We Could Be The Same” olan bir şarkı.

Şarkıyı ilk dinlediğimde karnımdaki biraz fazla su nedeniyle pek hoşuma gitmedi. 🙂 Ama bir süre sonra biraz daha yerleşmeye başladı. İlk izlenimim iyi bir şarkı olmuş ama birinciliğe oynamaz. Dedimya izlenim bu oynayabilir de oynamayabilir de ama oynamayacağını düşünüyorum.

Hani geçenlerde Manga Avrupa bilmem nesimi ne seçilmişti ya (ne idi o ya) eğer sadece ona dayanarak Eurovision için Manga seçilmiş ise pek doğru bir kara değil. Ona bakılırsa Tarkan çıksın coşsun Avrupa vs. 🙂 Gerçi şu anda Eurovision’a gönderebileceğimiz kaç sanatçımız var, o konuda da bir bilgim veya ümidim yok hani.

Aslında gönül ister şu popülerlik ve Eurovision birinciliği sevdasını bırakıp şöyle bir Türk Halk Müziği ile birilerini gönderip oraya bir eşsiz ezgilerimizi oralarda da seslendirelim. 🙂 Bu biraz abes bir şey biliyorum ama, amma zevkli olur len. 🙂 Zaten ülkelerin komşuya oy vermesi meselesinden karıştığından ortalık, gerçek sonuç hiçbir zaman belli olmuyor. Eğlencelik bir şey olur bari… 😀

3 Yorum

  • Yazan: wifiturk, 4 Mart 2010 @ 12:25 pm

    Dediklerine katılıyorum, nasıl olsa gerçekten hak edene bir ödül vermek söz konusu değil, e o zaman yerel motiflerimizi sergileyelim,kültürümüz tanunmış olur.
    Şarkıya gelelim, şarkı çok kötü değil ama eurovision için de yeterli değil, gidelim görelim ne diyelim… 🙂

  • Yazan: Nostalji Şarkılar, 6 Mart 2010 @ 5:22 pm

    bencede ya.. =) Türk Sanat Müziğini geçtim bari Türkçe olsaydı 🙂

  • Yazan: FeRHaD, 7 Mart 2010 @ 3:33 am

    Valla Türkçe şarkı ile kazanma ihtimali düşüyor, böyle bir gerçek var. Bu sebeple cesaret edemezler pek bunlara.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz