Aralık Ayımız Hayırlı Olsun, Sis, Var Mısın Yok Musun Tony Gitti

____________________________________________________________________

Şu an itibarıyle Aralık ayına girmiş ve hatta 1 saat 42 dakika vakit geçirmiş oluyoruz. Bu ayının tüm vatanımıza milletimize ve dünyaya hatta evrene sadece Müslüman alemine değil tüm dinlere nice hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ne o Aralık ayında ne tuhaflık ya da özellik var dediniz deÄŸil mi? Yok yok o ayda birÅŸey yok sadece 4 GB ADSL kotamın sıfırlandığı ay olması itibarıyla bu ay benimiçin özel bir ay. 😀 Aralık ayı ile ilgili ÅŸiir aradım ama birÅŸey bulamadım. Bunun dışında 24 Aralık vs. de var ama onlar konu dışı. Neyse ÅŸimdi ÅŸu sanırım biraz aÅŸmış olduÄŸum kotadan kurtuldum diye seviniyorum. Gerçi TTnet’in ne yapacağı belli olmuyor. AÄŸustos ayını kota sorgulama sayfasında kota aşılmamış olarak gösteriyor ama faturada 170 MB aşılmış diyor. 😀 Bir de ilk baÄŸlandığımda baÄŸlantı çok yavaÅŸ gelmiÅŸti ama sonradan bunun nedeninin bilgisayara baÄŸlı olan cep telefonumn Hotmail adresime gelen e-postaları indirmesi olduÄŸunu anladım.

Star TV’de yayınlanan Sis filmini izledim. Filmi aslında izlemeyi planlamıyordum ama başındaki teknedekilerin tuhaf vefat biçimi ilgimi çekti, yoksa ders çalışacaktım. 😀 Filmin baÅŸlangıcı ilgimi çekti ama devamı pek hoÅŸuma gitmedi. Aslında hikayesi iyi idi ama ne bileyim korkutucu elemanlar azdı filmde. 😀 Yurtta kalırken cep telefonumda Sessiz Tepe (Silent Hill) filmini izlemiÅŸtim, onda da pek korkacak bir yer bulamamıştım, konusu da tuhaftı biraz Sessiz Tepe tadını anımsattı ama konusu daha mantıklıydı. 😀

Var Mısın, Yok Musun yarşımasındada bugünkü yarışmacı Tony idi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Sis nedeniyle yarışmanın tamamını izlemeyedim ama ilk açtığımda Tony üç 500 bininin açmıştı. Tony’nin kızıyla ilgili hikayesini falan öğrendik. Tony de diÄŸer bazı yarışmacılar gibi uzun süredir oradaydı ve bence de 500.000 lirayı en çok hakedenlerden biriydi. Uzun zamandır orada ve programın en eÄŸlenceli yarışmacılarından biriydi sonuçta, yarışmanın reytinglerinde önemli bir payı var. Ancak ne yazıkki son üç kutu kaldığında Tony son 500.000 olan kutuyu da açtı ve geriye 500 lira ile 40.000 lira kaldı. Neyseki Tony’nin kutusundan 40.000 lira çıktı da hiç deÄŸilse boÅŸ dönmedi.

Bu arada Tony sanırım dil eÄŸitimi vs. verecekmiÅŸ, bu konu ile ilgili Tony’nin Ä°nternet sitesinden kendisine uaşılabileceÄŸi söylendi ama sitede henüz birÅŸey yok. Sadece geliÅŸmelerden haberdar olmak için e-posta adresinizle abone olabileceÄŸiniz bir sistem var, siz de abone olmak isterseniz Tony’nin Ä°nternet sitesine buyrun; gotonygo.org. Alan adı sanki biraz gitmesini istermiÅŸ gibi kovar gibi birÅŸey ama olsun. 😀

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz