Hadise Eurovision yarı final performansı

____________________________________________________________________

Hadise’nin yarı final performansı. Fena değil bence ama iyi de demiyorum. 🙂 Tabi diğer bazılarından çok daha iyi olduğu kesin, yine de hayal kırıklığına uğradım biraz. Bir de o ses neydi öyle, bazı yerlerde sanki şarkı söylemiyor konuşuyor gibi tuhaf birşey var ama ses sisteminden herhalde.

Hadise’nin yarı final performansı ya da popo şovu. 😀

Hürriyet Video’larını izlemet için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

Yalnız Hürriyet’in video servisi Hadise’nin yarı final şovu için gelen talep sebebiyle biraz bant genişliği sorunu ile cebelleniyor gibi, Hadise’nin sesinin frekansı bile değişiyor yahu. 😀 Bir süre sonra düzelecektir. 😀

13 Yorum

  • Yazan: adil, 13 Mayıs 2009 @ 12:27 am

    Hadise’nin yarı final performası çok kötüydü. Ses ve müziği iyi değildi. Sanki amatör sütüdyö kaydi gibiydi. Kostüm ve sahne görüntüsü berbattı. Fonda oluşan işik,göruntüyü bazmuş ve estetik değildi. Birde TV yayıncısı şarkiyi takib edememiş ve yayına vermesi gereken görüntüyü yakalayamamıştı.Şarkı önceden izlendiği için finale kalmiş olmalı.Sonuç olarak Hadisenin performası kötüdü yada biz öyle gördük.Yayınci kuruluşta görüntüyü ve müziği bozmak için bütün gayretini sarfetmiş. Finalde buna dikkat edilmeli ve önceden tedbir alınmalı. Dikkat diyorum….

  • Yazan: FeRHaD, 13 Mayıs 2009 @ 1:50 am

    Evet, ses ve müzik çok tuhaftı. Daha önceden detone olduğu anlarını biliyorum ama bu öyle birşey değildi, ses çok farklı çıkıyordu.

  • Yazan: ikbalbüyük, 13 Mayıs 2009 @ 10:50 am

    hadise süpersin

  • Yazan: deniz, 13 Mayıs 2009 @ 10:54 am

    Dans, sahne, kısacası şhow çok güzeldi fakat ses daha önce Hadise’den hiç duymadığım kadar kötüydü.Hastalık mı heyecan mı yoksa sistemden mi neyse o çözülmeli çünkü bu kadar güzel bi performansa o ses olmadı.Finalde daha başarılı olmasını diliyoruz…

  • Yazan: elif, 13 Mayıs 2009 @ 11:13 am

    ben beğenmedim.kıyafet hoş ama sade. danslar ve görsel şov kesinlikle çok sıradan. eurovisiona daha göz dolduran bi şov yakışırdı. sesinden bahsetmek bile istemiyorum çok acaypti. haftalardır dinlediğimiz orijinal sandığımız şarkıyla bayağı oynanmış anlaşılan. kısacası hayal ettiğim gibi değildi. çünkü söz konusu olan HADİSEEE…. EMİNİM FİNAL DAHA İYİ OLACAK….

  • Yazan: buse, 13 Mayıs 2009 @ 3:40 pm

    ayy hadiseden çook dah iyi bir performans beklerdim ben ama çok kötüydü sesi kısılmış gibydi ve ayrıca şu erkek vokalin sesi hadiseden fazla çıkıodu bnce hadisenin sesi ön planda olmalıydıı kötü bir performanstıı:(

  • Yazan: dilekkk, 13 Mayıs 2009 @ 4:12 pm

    hadiseden beklenmeyen bir perfprmanstı finslde acilen düzeltmeliler bi defa kırmızı kostüme kırmızı sahne uymamış hadise o kırmızılı danscıların arasında kaybolmuş gibiydi.seside heycandan olsa gerek kısıktı ve erkek vokalin sesi çok fazla çıkıyordu.müzik sesten daha baskındı biraz daha dikkat diorum hadise çok daha iyisini yapabilirsin…

  • Yazan: Özgür, 14 Mayıs 2009 @ 1:41 pm

    O ses hakikaten fenaydı. Bir bayandan mı geliyor, gothic metal grubundan mı geliyor belli değil. Kızcağızı harcadılar provalarda; keşke sahnede playback yapsaydı :S Kostümde de hakikaten çok hata vardı, özellikle ön kısım danslarda fena açılıyordu. İnsan isterdi ki, bacaklar hareket ettiğinde daha şık bir şekilde toplanmasını o kumaşın. Ha “Hadise güzel değil” anlamına gelmesin sakın, bence bir numara bayan 🙂 ayrıca “we aren’t from hasta adam”, yani bırakalım bir zahmet şu Osmanlı konseptini…

  • Yazan: Enes, 15 Mayıs 2009 @ 8:26 am

    Hadise’nin sesi bir yana, benim asıl yuh dediğim şey kıyafetiydi 🙂 O kadar da merak uyandırmışlardı ama boş çıktı doğrusu.

  • Yazan: merve, 15 Mayıs 2009 @ 5:04 pm

    bence cok boş konuşuyosunuz madem cok kotu gidin siz soyleyınde bızde görelim kolaymı hem sarkı soyleyıp hemde dans etmek HADİSE MUHTESEMSİN:)

  • Yazan: merve, 15 Mayıs 2009 @ 5:07 pm

    Bİ DEFA SDC DANSI YETER BE EUROVİSİONU KAZANMAYA

  • Yazan: rozi, 16 Mayıs 2009 @ 3:54 pm

    bence güzeldi o heyecanı ancak hadise anlayabilir ve hastalığına rağmen bu kadar güzel söylemesi bence bir mucize… kısacası muhteşem söyledi inş biz kazanırız !!!!

  • Yazan: Dans, 7 Eylül 2009 @ 11:32 pm

    dans ediyor saygı duyarım…

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz