İOLP 2. Sınavlar Hayırlısı ile Atlatıldı

____________________________________________________________________

Geçen ay ikinci sınavlarımızı olmuştuk, bir günde tam 4 sınava birden girmiştik. Bugünde baktım sınav sonuçlarımız açıklanmış. Neyseki geçen yılın ikinci sınavları gibi bu seferkilerde problem yok. Geçen yıl yazma dersinden ikinci sınavda 05 almıştım ama bu yılki 79, yani onda problem yok. Diğer derslerimde genel olarak iyiler, en düşük notum 75 en yüksek ise 86. 86 aldığım dil bilgisinden pek memnun değilim, geçen yıl 90 altına inmezdim ama bu yıl daha 90 göremedim, neyse bu daha ikinci sınav diğerlerinde olması dileğiyle.

Bu arada birkaç hafta sonra da üçüncü ve son vizelerimiz var. Ondan sonra da Haziran’da finallerimiz. Bu üçüncü vizelerimizde İngilizce’den başka Türkçe derslerimizle ilgili sınavlarımız da var. Bu yüzden bunlar biraz daha farklı olacak, ilk gün Türkçe ikinci gün İngilizce tüm sınavlarımızı halledeceğiz yine iki günde. Tabi bunların bilhassa İnkılap Tarihi kalın kalın kitapları var, ilk vize için ilk kitabı bitirmem gerekli. Piyasadan sözde özetlerini de aldım ama özetler neredeyse kitaplardan kalın. Neyse inşallah bunları da hayırlısı ile atlatırız.

2 Yorum

  • Yazan: eda suner, 22 Mart 2008 @ 5:22 am

    Canım hadi geçmiş olsun diğerlerinde de bol şans ayrıca desteğin için de sağol güzelim

  • Yazan: FeRHaD, 22 Mart 2008 @ 1:55 pm

    Teşekkür ederim ablacığım, inşallah bu yıl 05 kazası yaşamadan atlatırım. Gerçi bizim bölümün yarıya yakını sanırım yine 05 almış, söylentiler bu yönde. Neyseki bu yıl ki trende katılmadım. 😀

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz