Issız Adam

____________________________________________________________________

Uzun zamandır merak ederdim şu Issız Adam filmini. Gazetelerde hakkında yazılmış birçok şey vardı. En sonunda DVD olarak izleyebildim ama hakkında yazılanları vs. biraz abartılı buldum.

Film kötü demiyorum kesinlikle, iyi ama hakkında yazılanlar biraz abartı. Alper diye bir eleman var fahiÅŸelerle yatıp kalkar ve kadın anlayışı onlarla sınırlı. Ada diye bir hafif kaÅŸar hatunun peÅŸine takılır ve Ada’nın deyimiyle yiyiÅŸirler. Tabi adam biraz Hard Core düşkünü, Ada bundan hoÅŸlanmaz ve olaya biraz erotizm katarak devam ederler. YiyiÅŸirler yiyiÅŸirler yiyiÅŸirler sonra ayrılırlar. Aradan birkaç yıl geçince tekrar karşılaşırlar ve durumları ile ilgili konuÅŸurlar, birbirlerine yalan söylerler vs.

Ä°yi bir film ama gazetelerdeki o kadar yazıdan sonra beklediÄŸim film böyle bir film deÄŸildi. Issız Adam’da eski ÅŸarkılarla ilgili bile çok fazla ÅŸey beklediÄŸimi anladım filmi izleyince. Bilmiyorum, belki ben okuduklarımdan çok aşırı ÅŸeyler beklemeye yönlendim ama beklediÄŸim kadar deÄŸildi kesinlikle. Belki de bir filmi ilk çıktığı zaman yorumlarını okumadan izlemek daha doÄŸru, o zaman beklenti diye birÅŸey olmayacak çünkü, ne gelirse önüme o kendini sergileyerek beni tatmin etmeye çalışacak.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz