Issız Adam

____________________________________________________________________

Uzun zamandır merak ederdim şu Issız Adam filmini. Gazetelerde hakkında yazılmış birçok şey vardı. En sonunda DVD olarak izleyebildim ama hakkında yazılanları vs. biraz abartılı buldum.

Film kötü demiyorum kesinlikle, iyi ama hakkında yazılanlar biraz abartı. Alper diye bir eleman var fahişelerle yatıp kalkar ve kadın anlayışı onlarla sınırlı. Ada diye bir hafif kaşar hatunun peşine takılır ve Ada’nın deyimiyle yiyişirler. Tabi adam biraz Hard Core düşkünü, Ada bundan hoşlanmaz ve olaya biraz erotizm katarak devam ederler. Yiyişirler yiyişirler yiyişirler sonra ayrılırlar. Aradan birkaç yıl geçince tekrar karşılaşırlar ve durumları ile ilgili konuşurlar, birbirlerine yalan söylerler vs.

İyi bir film ama gazetelerdeki o kadar yazıdan sonra beklediğim film böyle bir film değildi. Issız Adam’da eski şarkılarla ilgili bile çok fazla şey beklediğimi anladım filmi izleyince. Bilmiyorum, belki ben okuduklarımdan çok aşırı şeyler beklemeye yönlendim ama beklediğim kadar değildi kesinlikle. Belki de bir filmi ilk çıktığı zaman yorumlarını okumadan izlemek daha doğru, o zaman beklenti diye birşey olmayacak çünkü, ne gelirse önüme o kendini sergileyerek beni tatmin etmeye çalışacak.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz