Kanıtsızlık

____________________________________________________________________

Hapislerde nice mahkum vardır, suçsuz olduğunu kanıtlayamadığı için içeridedir. Hatta koğuştakiler de “ben yapmadım” deyince gülüyorlardır, ve de “Biz de yapmadık!” diyorlardır. Burada kişinin suçu suçlu olmadığını kanıtlayamamasıdır.

Bugünlerde ben de aynı durumdayım. Tek ben değil, iki kişi daha. Geçen ay ortaya çıkan bir durumu çözmeye çalışıyoruz ama başarılı olamıyoruz. Eğer olamazsak da, hoş olmayan bir bedel ödememiz gerekecek.

Sıkışıklık ve takipsizlikten kaynaklanıyor sorun. Düzensizlikten. Tek seferde dikkatten kaçan bir şey, ya da iyi niyetle yapılmış ama bilinmediğinden olumsuz sonuçlanacak bir şey.

Gerçi sorunu bulduk gibi oldu bugün, tam gerekli yerlere bildirdik bunu ki, bizde sorun olarak görünen eksiklik onlarda tam olarak görünüyormuş. Yine hayaller yıkıldı.

Tabi, biz sorunu bulduk deyince onların da farkedip kendi hatalarını meydana çıkarmamak için sorunu farklı bir tarihe kaydırma ihtimalleri var. Bunu yapan var ise, oldukça kötü bir kişidir demektir, ama tanımadığımızdan böyle de demek istemiyoruz işte.

Neyse, yarın biraz daha boğuşacağım şu mesele ile; biraz kanıt bulmam lazım. 😀 Payım belki hiç olmayan bir şeye, kanıtım olmadığı için bedel ödemek istemiyorum.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz