“Karayalçın, Karayalçın” seçim ÅŸarkısı

____________________________________________________________________

TV’de akÅŸam haberlerini izlerken ilginç bir haber görmüştüm. BildiÄŸiniz gibi Ankara belediye baÅŸkan adayı Murat Karayalçın ile eski baÅŸkan arasında bir düello var. Seçim yaklaÅŸtıkça da ilginç ÅŸeyler ortaya çıkıyor. Bugün de Karayalçın’ın seçim ÅŸarkısını duydum. 🙂

Åžarkı Barış Manço’nun “Kara Sevda” ÅŸarkısından uyarlanmış. Bu uyarlama için ÅŸarkının lisansı Manço ailesinden alınmış. “Kara Sevda” sözcükleri “Karayalçın” ile deÄŸiÅŸtirilmiÅŸ, biraz da seçimle ilgili sözler eklenmiÅŸ ve ortaya ilginç birÅŸey çıkmış.

Buyrun aÅŸağıda Star TV’deki haberin bir videosu.

Karayalçın, Karayalçın,
Evet, evet, baÅŸka kim olabilir ki.
Karayalçın, Karayalçın,
Ankara’da baÅŸka kim olabilir ki.

Bir de tuhafıma giden siyasiler nasıl böyle durumlarda bile yalan söylemeye devam edebiliyorlar. Mesela Ä°stanbuk ile ilgili baÅŸbakanımız 1992’den beri orada çamur ve çukur olmadığını söylüyor. Ya çukurun çamurun olmadığını söyleme de baÅŸka birÅŸey söyle. Onun sandığı kadar kolay deÄŸil o iÅŸler falan de. GitmiÅŸ iddialı iddialı çamur yok diyor. Ä°stanbul’daki 12 milyon 650 bin kadar kiÅŸiden kaçı inanır buna. 🙂 Biraz dürüst olun ciddiye alın iÅŸi ya, Türkiye’de hiç çamur yok denecek neresi var ki Ä°stanbul’da olmasın.

11 Yorum

  • Yazan: Recep Hilmi Tufan, 28 Ocak 2009 @ 8:24 am

    Güzel olmuş tutturmuşlar 🙂

  • Yazan: link degiÅŸimi , webmaster, 1 Åžubat 2009 @ 6:22 pm

    mansur yavaş olabilir.melih gökçekten de murat karayalçın danda daha iyi çalışacagına inanıyorum.şarkı hoşuma gitti:)

  • Yazan: merve, 10 Åžubat 2009 @ 2:39 pm

    karayalçına tam destekkk…..adam gibi adam tek aday murat karayalçınn.ÅŸarkıda süper olmuÅŸ..

  • Yazan: pancu, 12 Åžubat 2009 @ 11:42 am

    çok süper olmuş ankarada tek aday karayalçın

  • Yazan: dahil, 23 Åžubat 2009 @ 2:51 pm

    vala ben karayalçına oy verecem gökçek çok kazık çaktı bize dün ankara pursaklarda bizim mahalede konuştu ben beyendim konuşmalarını şahsen inşallah kazanırç. temenimiz o

  • Yazan: ANIL, 11 Mart 2009 @ 9:09 pm

    BEN AKP YE OY VERDİM.. AMA GÖKÇEK KAZIKLARINDAN PİŞMANIM..AKPLİLERDEN RİCA EDİORUM UYANIN ARTIK.. HİÇ OLMAZSA MHPYE VERİN.. BEN KARAYALÇINI HİZMETİNE GÜVENİYORUM.. EN AZINDAN OTOBS FİYATLARINI DÜŞÜRÜR.. SİZDE MANTIKLI KARAR VERİN.. OYLAR KARAYALÇINA.. GÖKÇEK ÇUKURUNA Bİ DAHA DÜŞMEYİN..

  • Yazan: FeRHaD, 11 Mart 2009 @ 10:14 pm

    Ankara’ya bir kez gittim, kendi yaÅŸadığım yer TekirdaÄŸ’ın Muratlı ilçesi küçük, yolları toprak ve kışın çamur içinde bir yer. Yönetimi vs. pek iyi deÄŸil yani.
    BaÅŸkenti baÅŸkent olduÄŸu için çok farklı, çok temiz, özenli güzel bir yer sanırdım. Bulgarsitan’da iken Sofia öyleydi çünkü. Geçen yaz başında arkadaÅŸla Ankara’ya gezmeye gittik. Kesinlikle baÅŸkent olan bir ÅŸehre yakıştıramadığım ne tür pislik varsa hepsini orada gördüm. Hayal kırıklığı ile döndüm oradan. ÇeyreÄŸi kadar nüfuslu EskiÅŸehir bile daha iyidir oradan.
    Kendi ilçemde yönetim DSP’li, iktidar AKP olunca herhalde Ankara’yı desteklemiÅŸlerdir diyordum ama fark yokmuÅŸ meÄŸerse. Ha burada 20 bin nüfuslu bir ilçe, ha orada bir devletin baÅŸkenti, tek farkları orasının kışları biraz daha az çamurlanması.

  • Yazan: hakan, 23 Mart 2009 @ 10:54 pm

    şarkı güzel olmuş ama kara yalçının akp karşınında pek şansı olacağının sanmıyorum ama genede 29 mart,ı beklemek lazım

  • Yazan: Eray, 24 Mart 2009 @ 11:08 am

    GzL olmus bu sarkı ama Ankara ‘ da Mansur Yavas var MAhsur sn bizim herseyimizsin.Ha bu ara Ltfn Kfr Etmeyin zaten silineceq zaten

  • Yazan: FeRHaD, 24 Mart 2009 @ 4:04 pm

    @Eray
    Küfür uyarın için teşekkürler, doğru düzgün yazmadığı için küfrü otomatik sistemden kaçmış, uyurken de denetleme yapamadım.
    Sildik gitti.

  • Yazan: ankaradan kaan, 25 Mart 2009 @ 8:07 pm

    bokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuş arkadaşlar biz mhpliyiz mansur yavaş ve enver demirel ankarada başka kim olabilirki

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz