Karmaşık karışık

____________________________________________________________________

Üleyn blog, çok karışıkım oğlum bu günlerde. Garip işler üzerindeyim. Benden beklenen şeyler üzerinde büyük kararsızlıklar yaşıyorum. Tabi bunun bir nedeni de benim dışımdaki belirsizlikler. Ha beni bir çırpıda bundan kurtarma olasılığı olan şeyler de var, ama bende ona dair ümit yok.

Ümit yok değil aslında, şimdi dört işlemin gücüne bilimselliğe önem verir, güvenirim ben. Böyle olunca o ihtimal yavaş yavaş eleyip kendini sadece ümit olarak kalıyor. ama ucundan uççuğundan kurtarsam paçayı çok iyi olacaktı.

Farklı bir beklentiyle bir şeyler yapmaya kalktım, başkalarının da benden beklentileri farklı tabi. İkisinin arasındayım ben de. Risk alma gereği kuralına göre harici beklentiyi takip edersem çok büyük şeyler olabilir, yapabilirim. Ya da benle birlikte başkalarını da batırabilirim. 😀

Aslında burada da benden öncekilerin başarısızlıkları tedirgin ediyor beni. Neden onlar yapamadı?

Tabi çekip gitme imkânım var ama, biraz saygısızlık sayılacağından, ve henüz amacıma ulaşamadığımdan bunu yapmak istemiyorum. Ama işler kararları vermeye devam ettiği sürece belli olmaz.

Bu arada, bir hafta önceki yaşamımla şu an arasında dağlar tepeler kadar fark var, hani o zamanda yaşıyordum, şimdi ölüyüm felan. 🙂 Kendime ayıracak hiç zamanım yok yav!

Bir de zaten havalar sıcak, dizüstünde yazı yazarken dahi terliyorum.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz