Oy vereceğiniz adayınızı tanıyın

____________________________________________________________________

Sabah telefonu açıp e-postalarımı kontrol edince bir tane spam diyebileceğim bir e-posta vardı. Adayınız.com diye bir sistemle ilgili. (Posta Cool Sende 3.0 ile gönderilmiş, linkler c:/Program%20Files/Cool%20Sender%203.0%20Professional/preview.html adresini gösteriyordu 🙂 ).

Telefona gelen hiçbirşeyi silmem, 6 Ekim’den beri telefona gelen hiçbir mesajı bile silmedim, bütüm maç sonuçları vs. lig fikstürü gibi duruyor orada. Zaten telefonun veri tabanlarının boyutu da 1.5 MB falan oldu. 🙂 Bu e-postadaki adrese bir şans verip girdim. Adayınız.com sayfasında İl  > İlçe şeklinde yaşadığınız yere inip oradaki görevdeki başkanınız, başkan adayları ve aday adayları hakkında bilgileri görebiliyorsunuz.

Site henüz yenimi bilmiyorum ama çok fazla bilgi bulamadım ben. Her adayla ilgili projeler kısmı var ama hangi adayın projesi var bilmiyorum, İstanbul adaylarının bile projelerini görmedim. 🙂 Hiç birinin yok sanırım. Bu şekilde bazı eksiklikler var ama yine de iyi bir sistem. Muratlı‘nın daha önceden hiç duymadığım aday adaylarını bile görmüş, birazcık da olsa tanımış oldum. Mesela bizim şu anki başkan, Nebi Tepe.

Adayınız.com umarım zamanla daha da iyileştirilir, şimdilik bu haliyle bile hoşuma gitti bu site. Umarım yeni bilgiler eklenir de daha da tanırım başkan adaylarını (aday adaylarını).

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz