Satılık Vatan Türkiye

____________________________________________________________________

İnternet’te özelleştirmelerle ilgili bazı ilginç resimler buldum. Satılan şirketler ile ilgili ilginç birkaç grafik. Önce satılan şirketlerin öncelikle görev yaptığı yerler veriliyor sonra da bunların hepsinin birden Türkiye haritasındaki yerleri.

Satıştan Sonra Limanlarımız

Satıştan Sonra Limanlarımız

Satıştan Sonra Seka

Satıştan Sonra Seka

Satıştan Sonra Telekom

Satıştan Sonra Telekom

Satıştan Sonra Sümerbank

Satıştan Sonra Sümerbank

Satıştan Sonra Tüpraş

Satıştan Sonra Tüpraş

Satıştan Sonra Petkim

Satıştan Sonra Petkim

Satıştan Sonra Tekel

Satıştan Sonra Tekel

Ve Satılık Vatan Türkiye

Ve Satılık Vatan Türkiye

35 Yorum

  • Yazan: Ahmet ÇAKIR, 23 Ağustos 2008 @ 9:18 pm

    Konuyla ilgilenen birisi olarak tavsiye edebileceğim bir kitap var..

    Altın Tepside Sunulan Ülke / Ali Kuzu

  • Yazan: FeRHaD, 24 Ağustos 2008 @ 12:58 pm

    Tavsiye için teşekkürler.

  • Yazan: Hasan Yılmaz, 27 Ağustos 2008 @ 12:43 am

    Özelleştirmeye karşı değilim ancak stratejik kuruluşlar satılmamalıydı.

  • Yazan: FeRHaD, 27 Ağustos 2008 @ 12:53 am

    Evet, en köklü kuruluşlar satıldı. Akıllarında ne var bilmiyorum ama bu kadar da olmamalı idi. Yakında devlet elinde birşey kalmayacak.

  • Yazan: E. Ali, 27 Ağustos 2008 @ 1:19 am

    Ne demek yakında devletin elinde bir şey kalmayacak!
    Cahil kitleler ne güne duruyor?
    En az üç çocuk isteniyor bu kitlelerden.
    Ta ki aynen Çin’de olduğu gibi son derece ucuz insan gücüne sahip olsunlar. Çoluk çocuğun emeğini sömürüp para kazansınlar…
    Eğer bu planları yürümezse benden bir tavsiye o uyanıklara:
    Böbrek, karaciğer vesaire organ nakli ticaretine girsinler. Halktan 100 – 200 liraya aldıkları böbrekleri en az 20 kat fazla paraya satarlar.
    Şaka bir yana, onlar bu organ ticaretini şimdiye kadar düşünmüşlerdir bile!

  • Yazan: FeRHaD, 27 Ağustos 2008 @ 1:24 am

    Merak etme onu da düşünmüşlerdir. Tek o olsa, bizim daha düşünmediğimiz kim bilir neler düşünmüşlerdir onlar.

  • Yazan: arkadaşlık, 4 Eylül 2008 @ 8:58 pm

    teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlaer

  • Yazan: Ertan Sert, 27 Eylül 2009 @ 2:44 pm

    Temel amaç Türkiye’yi borç ödeyemez duruma getirip en verimli şirketlerini, madenlerini hatta topraklarını ucuza satmasını sağlamak ve askeri üslerini kullanmak…
    Örnek_1: Bor minerallarimiz 40 milyon dolara satıldı, 40 katına satabilecekken. Obama bu yüzden Türkiye’ye geldi…
    Örnek_2: İncirlik üssünden PKK’ya yardım yapılıyor diyen subay öldürüldü…
    Örnek_3: Doğu Anadolu Bölgesi’nin %80’inin ermeni olduğunu ispatlarım diyen subay öldürüldü…
    Örnek_4: Güneydoğu Anadolu Bölgesi mayınlı arazisi az daha İsrail’e veriliyordu. Kıbrıs’ı sattıkları gibi Güneydoğu’yu da satmak istiyorlar…
    Allah (CC) alayınızın belasını versin, Fetonu da al git Tayyip, yüzyılın üçkağıtçıları, cehennemde cayır cayır yanın emi !!!

  • Yazan: cem, 2 Kasım 2009 @ 6:00 pm

    ne devletmiş ama ya ne milletiz biz bu ne gaflet arkadaşlar uyanın artık devlete sahip çıkmayın geleceğinize sahip çıkın yarız evlerinizin yerinde amerikan israil kafirleri otururken sizin torunlarınız veya oğullarınız onlara kapıcılık yapacak biz şimdi bir şey yapmazsak yarın çok geç olabilir .. adamlar örgütleniyor . ve geleceklerini bizim üzerimize kültürümüze saygı duyduğumuz şeylere endekslemişler . gelin bize katılın….. son damla…. aramayın bulamazsınız yorumlayın…

  • Yazan: Ali, 20 Kasım 2009 @ 5:22 pm

    ULAN ŞEREFSİZ SEN NASIL TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDERSİN LAN.
    BİR GÜN GELECEK TÜRK, DÜNYANIN HAKİMİ OLACAK

  • Yazan: Ali, 20 Kasım 2009 @ 5:23 pm

    ULAN ŞEREFSİZ, SEN NASIL TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDERSİN. VATAN HAİNİ KALLEŞ

  • Yazan: Ali, 20 Kasım 2009 @ 5:31 pm

    bu siteyi şikayet ettim allah belanızı versi*

  • Yazan: FeRHaD, 20 Kasım 2009 @ 5:41 pm

    @Ali bey, pardon ama kime hitap ettiğinizi anlayamadım. Burada kimse Türk milletine hakaret etmiyor ki. Sadece özelleştirilen kurumlar ve özelleştirme ile ilgili eleştiriler var yorum olarak da. Kim Türk milletine hakaret ediyor? Ha birkaç kişiye söylenmiş laflar var ama onlar da Türk milletine değil yine. Laf diyorum küfür de değil, belâ okumak. 🙂 Onlar da benim değil söyleyen kişinin sorumluluğundadır.
    Bir de Türklüğü bu kadar önemsiyorsanız, eminim Türkçe’nin önemini de biliyorsunuzdur ki yorumlarınızı biraz daha iyi bir dille, Türkçe kurallarına uygun bir şekilde yazarsanız sizin için de daha iyi olacaktır.

    Ha bir de sizden e-posta adresinizi kimliğinizi olası bir mahkeme durumunda doğrualamak, ciddiyetinizi anlamak ya da konu ile ilgili bir gelişme olduğunda size bildirmek için istiyoruz. Sahte e-posta adresleri ile yorumlar ciddiye alınmıyorlar pek. Ha bir de zaten IP adresiniz falan bilgiler alınıyor, bu sebeple e-posta adresini yanlış yazmak yorum yazn için bir gizlenme olmuyor.

    Saygılar.

  • Yazan: Anonim, 28 Aralık 2009 @ 11:58 pm

    baya enteresan ve ac

  • Yazan: muzaffer, 7 Şubat 2010 @ 12:45 am

    arkadaşlar kimse bu ülkeyi satamaz kimsede alamaz sizde eger 1gram türk kanı varsa saygılar.

  • Yazan: Mert, 1 Mart 2010 @ 4:46 am

    Yok Türk kanıymış yok sayılmazmış yok şikayet etmiş. Adamlar bal gibi sattı siz hala neyin üzerini kapatmaya çalışıyorsunuz. Yediğiniz haltlar bini geçti artık mızrak cuvala sığmıyor istediğiniz kadar debelenin millet sizin ne mal olduğunuzu artık gördü. Memlekete sizin kadar satılmış ve satıcı başka bir grup gelmedi gelmezde. Pabucumun çakma demokrat yeşil kuşağın imamları.

  • Yazan: Altay, 13 Ekim 2010 @ 2:41 am

    Bir çok insanın yorumu bu sitede mevcuttur. Size bir kısa hikaye anlatmak isterim. Atatürk savaştan sonra doguya gitmiş. Halkla beraber sokakları geziyormuş. Bir ev göstererek ‘bu ev kimin?’ demiş. Halktan bir adam Julia Angel’in demiş. Bir ev daha göstererek aynı soruyu sormuş. Adam Joinsen Brok’un demiş. Atatürk bunun üstüne ‘Ey Halk bu evler satılırken siz neredeydiniz?’ demiş. Halktan bir adam da ‘Atam biz Sakaryadaydık, Geliboludaydık, Çanakkaledeydik’ demiş. Atatürk buna cevap verememiş. Peki arkadaşlar sizler tekel satılırken, limanlarımız satılırken, Türk telekom satılırken SİZLER NERDEYDİNİZ?..

  • Yazan: FeRHaD, 13 Ekim 2010 @ 6:26 pm

    Biz de seyredip satıyorlar abi diyorduk. 🙂

  • Yazan: hesvinc, 7 Aralık 2010 @ 12:34 pm

    teşekkürler

  • Yazan: aaa, 20 Aralık 2010 @ 10:16 pm

    LAn ne gerizekali insanlarsiniz boyle bisi yok aptalin biri boyle bir resim koyuyor sizde aaaa diye bakiyorsunuz rahat olun huzurla uyuyun…

  • Yazan: Nicotin, 17 Ocak 2011 @ 1:36 pm

    aaa zeki ol biraz böyle birşey yok diyor seni de görecez ermeni filanmısın yada yaran var kocunacak yer filan mı arıyon yuksa bu şirketlerden birine filan mı sahipsin özelleştirme iyi tabi iyi ama adamlar özelleştirme yapmıyo sahiplenme yapıyor. iyi düşün gerizekalı arkadaşım benim.

  • Yazan: FeRHaD, 17 Ocak 2011 @ 5:57 pm

    Arkadaşlar lütfen kelimelerinizi seçerken küfürlü ve ayıp kelimeler kullanmamaya özen gösterelim. Herkesin görüşü farklıdır ve bunu anlayamayıp herkesin kendi görüşünde olmasını istemek de ilkelliktir. Fikri eleştirelim ama kişiye küfür etmeye gerek yok…

  • Yazan: Ahmet, 26 Şubat 2011 @ 6:54 pm

    Bu blogun sahibi arkadaşım kaç yaşındasın sen ?
    F tipi bloga benzemez f tipi kapalı ağırlaştırılmış cezaevi 😉

  • Yazan: FeRHaD, 26 Şubat 2011 @ 7:47 pm

    Kesinlikle! 😉 Var burada bir tane, büyütülüyor hatta, yeni bölümler yapılıyor, görevlileri için de konutlar yapılıyor bir sürü falan. 🙂

  • Yazan: Bırakın, 20 Mart 2011 @ 10:29 pm

    Arkadaşlar bırkın bu işleri. Halkın oyu ile seçilen insanlara biraz saygılı olun. Bazı kendini bilmez geri zekalılar memleketi yöneten kişilere hakaret etme cüretini gösteriyor. Bende onlara diyorumki eğer benim seçtiğimi beğenmiyorsan sen birini seç yanına yeteri kadar aynı düşüncede insan bulabiliyorsan. Ben senin seçtiğine saygı duyayım. Yakında seçim var yine halk alışılmış tokatını indirecek desteklediğiniz kişilere. Biraz bekleyin.

  • Yazan: FeRHaD, 21 Mart 2011 @ 12:50 am

    Farkındaysan biz de onların dilini kullanıyoruz, o yüzden sorun yok. Onların dilini kullanalım ki iletişimde pürüz olmasın. Hakaret ediyor diyorsun, sanki ilk hakaret edilen yönetici.
    Senin seçtiğini beğenmiyor olmak değil mesele, stratejik kurumların yabancılara satılması ile ilgili durumlar mesele. Mesela Turk Telekom’a bak. Şirketin satımını çok iyi gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Eskiden kötü bir şirketti, satılınca özel firma adam eder belki dedik, umutlandık. Ne oldu? Çalışanlarını işten çıkardı, baktı keyfine; daha toparlanacağına daha kötüye gitti. Eskiden yaşanmayan sorunlar yaşanmaya başladı. Kablo TV şebekesi de ayrılıp Turksat’a verildi ama, şebekenin fiber optik hatları Turk Telekom’a verildi, o da gelişemedi.
    Şu anda aldığımız internet hizmeti konusunda Dünya’da kaçıncıyız sence?
    Bu şekilde özelleştirme yapılsa da sorunlarla yapıldığı düşünülüyorken birilerinin bundan memnun olmaması yanlış değil.

  • Yazan: EMRAH OK, 30 Mart 2011 @ 7:00 pm

    zamanı geldigi gün çok daha iyi anlarsınız sessiz kalan halkım TÜRKİYE BÖYLEMİİ OLACAKTII DEMEMLİİ

  • Yazan: xxx, 7 Nisan 2011 @ 9:36 am

    terbiyesizlik bu insan ana vatanına boylemi yapar!!!!!!!!!!! (sizleri kınıyorm)………….

  • Yazan: Oğuzhan, 11 Nisan 2011 @ 8:53 pm

    bu vatanı bu hale getiren Şu anki hükümett YANİ (AKPKK) tek care MHP gerisi yalan Uyan eyy türkk titre ve kendine gel

  • Yazan: okan, 21 Mayıs 2011 @ 7:26 pm

    arkadaşlar ben yeni girdim öncelikle hepinizi selamlıyorum ve şu anda tartıştığınız konu hakkında müsadeniz olursa bende birkaç yorum yapmak istiyorum ben özelleştirmeye karşıyım çünkü bu bizim ülkemize karşı oynanan oyunlardan biri ve bunun gibi birçoğu var aslında bu dış mihrakların bizim topraklarımızı ele geçirmek için yapmış olduğu planlardan birisi ve şu anda ülkemizde bunu anlayabilecek çok az kişi var ben dışardan gelen hiçbir şeye güvenmem ve size söyleyeceğim arkadaşlar artık açın gözlerinizi kendi ellerimizle topraklarımızı onlara vermeyelim onların oyunlarına gelmeyelim bu konudaki görüşüm bu kadar diğer arkadaşların da yarumlarına saygı duyuyorum 🙂

  • Yazan: EMRAH OK, 24 Mayıs 2011 @ 7:06 pm

    gözü gör olmuş Milletin hakikaten yapılan herşey sanki onlara gUrur veriyor seviniyorlar boşbakn için yazık gözünü ALLAH KÖR ETSİN BÖYLE MİLLETİN

  • Yazan: qwer, 6 Ağustos 2011 @ 2:57 pm

    beyler bela okumayın hiç kimseye çok şüpheli şeyler var neyin ne olduğu tam olarak belli değil durduk yre bela okumayın. boş yere edilen bela sahibine döner

  • Yazan: GÖKHAN YILDIZ, 20 Ağustos 2011 @ 2:36 am

    tüm bu yazılanlara rağmen halen güzel olan birşey var… Bu sayfada bu yorumları yapan bilinçli insanların olması….yüreğinize sağlık.böyle düşünen insanlar olduğu sürece feto fetoş olmaya tayyipde avcunu yalamaya mahkum kalacaktır.

  • Yazan: FeRHaD, 20 Ağustos 2011 @ 3:30 am

    Yalnız şu an Tayyip bey avucunu yalamıyor. Her şey olması gerektiği gibi, sadece sıvanın üzerinde pürüzler var. Şu anki durum o.

  • Yazan: AdSıZTüRk, 9 Mayıs 2012 @ 10:17 pm

    fyalan bunlar yha yalan arkadaş gına geldi ne yalan medyasınız yha gına geldi lan pepee yi alcam iyanı solicem ne medyasınız yha

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz