Son teklifinizi verin

____________________________________________________________________
SonTeklif.com ile bedava satış

SonTeklif.com ile bedava satış

Son Teklif adı üzerinde teklif temelli çalışan çevrimiçi bir alış veriş hizmeti. Burada ister ürün satıyorsunuz, ister alıyorsunuz. Tabi ürün için fiyat teklifi vererek, satıcı da memnun kalırsa o fiyat üzerinden alabiliyorsunuz ürünü.

Sistem basit. Siteye bir dakikalık bir işlemle üye oluyorsunuz, e-postanızı onayladıktan sonra elektronik ticaretin kapıları ardına kadar açılıyor karşınızda. İsterseniz tüccarsınız, isterseniz müşteri.

Sistemde ihtiyacınız olan ürünü arıyorsunuz ve bu ürünü satan satıcıları inceliyorsunuz. Satıcılara ürünle ilgili son fiyat tekliflerini soruyorsunuz. Satıcılar da isterse fiyat düşürüp size son tekliflerini yapıyor. Bu şekilde en düşük fiyatı veren ile, ya da kiminle anlaşırsanız ondan alıyorsunuz ürününüzü.

İsterseniz de teklif yapmadan doğrudan alabiliyorsunuz ürünü. Peşin olarak üç taksit ile satın alma gibi imkanlar da var.

SonTeklif.com ürün kategorileri.

SonTeklif.com ürün kategorileri.

SonTeklif.com‘da ürün yelpazesi de oldukça geniş. Cep telefonu, PDA, bilgisayar, beyaz eşya, anne ve çocuk, fotoğraf ekipmanları gibi kategorilerden çanta, mobilya, dekorasyon, müzik, spor ve hatta gıda kategorisine kadar birçok kategori müşteriler ve satıcılar için yerlerini almış durumda.

SonTeklif’te online satış güvenli ticaret yöntemiyle yapılıyor. Yani bir ürün aldığınızda ürün size ulaştığında ürünü deneyebiliyorsunuz ve sorunlu ise geri iade edebiliyorsunuz. Eğer problem yoksa ve beğenirseniz de ürününüze kavuşuyorsunuz, satıcı da parasına kavuşuyor. Bu şekilde güvenli alışveriş ile satıcının da alıcının da memnuniyet oranı en yüksek oluyor. Ayrıca sistemde e-posta ve telefon numaranız dışında kredi kartı bilgisi gibi başka bilgiler tutulmadığından oldukça güvenli bir alışveriş sistemi çıkıyor ortaya.

SonTeklif‘te dükkan sistemi de mevcut.  Mini, Midi ve Maxi türlerinden ihtiyaçlarınız ölçüsünde istediğinizi kullanarak satış yapabiliyorsunuz.

Ayrıca ay içinde yapılan satışlar belli limitleri de aştıkça sonraki ayın kişiye özel komisyonu da düşüyor. Böylece gitgide kârlaşıyor teklif alıp vermek.

Sattığınız ürünlerin tanıtımlarında görseller kullanarak ya da yazı boyutunu ayarlayarak ürününüzün dikkat çekmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu şekilde satış yaparak ürününüzü daha çabuk bir şekilde müşterisine kavuşturabiliyorsunuz.

Bu kadar söz yeter, gidip biraz da bedava satış, alışveriş yapalım, üstelik online olarak, oturduğumuz yerden. Hatırlatma; Güvenli satış sisteminde ürünü satabilmek ve alabilmek için kargo aracına kadar yürümeniz gerekiyor. 🙂

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz