Sony Ericsson T715

____________________________________________________________________

Sony Ericsson’un yeni duyurduğu telefonlardan biri Sony Ericsson T715. Alet kayar tuş takımlı 3G destekleyen 3 MP kameralı bir alet.

Alette 3.15 MP kamera var ve Cell-ID ile coğrafik konumlama destekliyor. LED flaşı da olan kameranın ne yazık ki otomatik odaklama özelliği yok, bu sebeple makro çekim yapmak imkansız.

Sony Ericsson T715

Sony Ericsson T715

Sony Ericsson T715’te 2.2 inç QVGA ekran var ve Sony Ericsson gün ışığında da okunabilir olduğunu iddia ediyor. Ayrıca yeni Sony Ericsson standardı TrackID, PlayNow gibi yazılımlar da var. Donanımsal olarak da A2DP destekli Bluetooth ve RDS FM radyo da var.

Cihazda İnternet işleri için Sony Ericsson standardı sayabileceğimiz NetFront İnternet gezgini ve Youtube uygulaması olacakmış. Video görüşme de destekleyen telefon bu iş için ikinci bir kameraya sahip değil. (Yani karşındakini görüp kendini göstermek için telefonu devamlı çevirip durman gerekli, ben de anlamadım valla).

Ana ekranda da ilginç şeyler olacakmış. Google Search ve Maps ana ekrandan erişilebilecek ve doğum günü vs. hatırlatan animasyonlu hatırlatıcılar da olacakmış.

2009’un üçüncü çeyreğinde piyasalara çıkması beklenen telefonun youtube tanıtım videosu.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz