Tayyeep’in Facebook Profili

____________________________________________________________________

Bu da Facebook ile ilgili ilginç saçmalıklardan. Millet facebook’un da iyicene boookunu çıkarmaya başladı. Girebildikleri pek site kalmayacak yakında haberleri yok. Bu da Tayyeep’in facebook profil sayfasıymış. Eminim ki bu resmi gören Facebook üyeleri hemen Facebook’ta oturum açıp Recep Tayyip Erdoğan diye arama yapacaklardır. 😀 Yapan kişi arkadaşlarını falan da çok iyi seçmiş.

12 Yorum

  • Yazan: turklerklani, 16 Ocak 2008 @ 11:12 pm

    hahahahaha 🙂 ne güldüm yav bu kadarda olmaz.FerHad abi izin verirsen alacağım bunu tabi izin verirsen güldüm demek Deniz Baykal Tayyip Erdoğan neysede GenelKurmayın işi gücü yok ordamı olacak aslında bir şikayetlikişi var facebook un wp kolaylıkla kapandı burda sahte profil olşturuluyor kesin engellenir üstüne para 😀

  • Yazan: FeRHaD, 17 Ocak 2008 @ 1:11 pm

    Tabii kullanabilirsin her zaman izin almak zorunda değilsin, izin almadığında sadece benden olduğuna dair link ver yeter, yazının veya resmin nerelerde kullanıldığını görmek isterim çünkü. Zaten bu resim de bana ait değil imageshack’e yüklenmiş.
    Bu arada yorumların akismet spam eklentisi tarafından spam olarak görülüyor. Sanırım nedeni blog adresinin biraz uzun olması, DiKKaT!!!

  • Yazan: Burak Budak, 17 Ocak 2008 @ 2:21 pm

    valla yazık diyorum ya . ancak bu kadar saçma sapan işlerle uğraşılır. yani adamlar wordpress in kapatılmasına neden oldular şimdi de facebook için uğraş veriyorlar sanki..
    anlamadımgitti valla …

  • Yazan: FeRHaD, 17 Ocak 2008 @ 2:33 pm

    Merak etme yakında kapanınca uğraşacak başka işler bulacaklardır kendilerine. Tam facebook’un yaratılması gereksiz birşey gibi dururken adamlar iyice abartıyor. Sahipleri köşeyi dönüyor, bizimkileri de vakit öldürüyor.

  • Yazan: Pınar Altuntaş, 18 Ocak 2008 @ 12:17 am

    Hakket boooku çıkmış 😀
    Amma güldüm yaaaa !!!

  • Yazan: FeRHaD, 18 Ocak 2008 @ 1:28 am

    Gül ablacığım gül en azından o işe bali yarasın şu surat booku.

  • Yazan: Gürkan Biçer, 19 Ocak 2008 @ 8:33 pm

    WordPress’i kapatıkları için üzüldüm ama facebook için üzülmem…Ama Recep Tayyip erdoğan yakalarsa bunları 😀 Süper yapmışlar profili ha… 😀 Sağol Ferhad abi..Banada beklerim…Turklerklaniden gördüm…Buraya geldim…Blog güzel…Takibime alıyorum…Yorumlarda bulunacağım iyi günler

  • Yazan: FeRHaD, 19 Ocak 2008 @ 8:51 pm

    Teşekkür ederim, çok bekletmem merak etme 😆 Ben de çok üzüleceğimi söyleyemem, orkut gibi sistemler de uygulama vs. olayı olmasa da en azından profiline girince bir sürü gereksiz oyuncak ile dolu, tarayıcıyı kilitleyen sayfalar yok.
    Saygılar,
    Blog abisi FeRHaD 😆

  • Yazan: Gürkan Biçer, 19 Ocak 2008 @ 9:12 pm

    Ferhad abi bide blogunu Blogların enleri projem de tanıttım…En iyi bloglara layık bir blog…Saygılar…

  • Yazan: FeRHaD, 19 Ocak 2008 @ 9:19 pm

    Teşekkürler. 😀

  • Yazan: Pınar Altuntaş, 19 Ocak 2008 @ 11:07 pm

    He heh yarasın 😀

  • Yazan: FeRHaD, 19 Ocak 2008 @ 11:10 pm

    Amin Amin. 😀

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz