Yasaklı Youtube Arayüzü

____________________________________________________________________

Uzun zamandır Youtube’e girmiyordum, DNS ayarlarını düzeltip bir girme girişiminde bulundum ama yine giremedim. 😀 Tabi bu sefer beni kırmızı renklerde bu siteye erişim engellenmiştir yazısı beklemiyordu. Daha öncekilerden farklı bir yasak arayüzü vardı. 😀

Yasaklı Youtube arayzünde daha önce fark etmediğim bazı bağlantılar vardı, bunlar Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı, guvenliweb.org.tr, Bilgi İhbar Merkezi’nin bağlantıları.

Yasaklı Youtube Arayüzü

Yasaklı Youtube Arayüzü

Yasak metni de şu;

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara Çubuk Sulh Ceza Mahkemesi,30/10/2008 tarih ve 2008/558 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’nca engellenmiştir.

(Access to this web site is banned by “TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI” according to the order of: Ankara Çubuk Sulh Ceza Mahkemesi, 30/10/2008 of 2008/558)
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi,05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’nca engellenmiştir.

(Access to this web site is banned by “TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI” according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05.05.2008 of 2008/402)
http://www.tib.gov.tr | http://www.guvenliweb.org.tr | http://www.ihbarweb.org.tr

Bilmiyorum belki bu uzun zamandır böyle idi ama hala yasaklı olup olmadığına bakmak için girdiğinmde sayfanın daha önce karşılaşmadığım bir biçimde olmadı ve özellikle bağlantılar dikkatimi çekti.

Merak ediyorum ne zaman anlayacak bizimkiler bu yasakların yanlış olduğunu. 😀

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz