Zeki Sezer’i gördüm

____________________________________________________________________

Zeki Sezer baÅŸladığı Trakya turnesi gereÄŸi bugün Muratlı’daydı. Daha önceden Trakya’ya geleceÄŸini duymuÅŸtum ama Muratlı’ya gelmesini beklemiyordum.

Bugün de çarşıya bir iÅŸim için gittiÄŸimde belediyenin ön tarafındaki yolun kapalı olduÄŸunu gördüm. Zeki Sezer orada otobüsünde konuÅŸuyordu. Belediyenin etrafından dolaşım yoluma devam ettim, sözde dönüşte durup dinleyecektim Sezer beyi. Tabi beÅŸ dakika sonra iÅŸim bittiÄŸinde Sezer’in de konuÅŸması bitmiÅŸti. Dinleyemedim ama en azından 15 metre uzaktan canlı canlı görmüş oldum.

Daha önceden de AKP’nin seçildiÄŸi genel seçim öncesi Çorlu’da CHP’nin mitinginde Deniz Baykal’ı görmüştüm.

Bizim bu ilçede iki dönemdir DSP’li Nebi Tepe görev yapıyor. Ä°lçenin genel görünüşü toz toprak ve çamur yollar ÅŸeklinde. Sezer gelmiÅŸken bizim belediye baÅŸkanına acaba “Sen de hep yatmışsın kardeÅŸim” demedi mi acaba merak ediyorum. 🙂 Tabi bu iÅŸin ÅŸakası, belediye baÅŸkanlığı o kadar kolay olmasa gerek. Zaten her baÅŸkan adayı bütün yolları yapacağım dese de yapan görülmemiÅŸtir.

Burada pek AKP seveni olmazdı ama bu seçimde AKP bile kazanabilir. Çünkü ilçe meclisinde vs. deÄŸiÅŸik yerlerde görevli olan üyeleri sayesinde vatandaÅŸa iÅŸ falan saÄŸlıyorlar. Devlet Hastanesi’ne hizmetçi falan diye oy topluyorlar. Sırf bunun yüzünden oy vermeyeceÄŸim kendilerine. Zaten bir de seçimi kazanamazsalar iÅŸe soktuklarını çıkaracakları söyleniyor, inÅŸallah kazanamazlar da herkes teker teker çıkarılır iÅŸinden, anlarlar bir oya kendini satmak neymiÅŸ. 🙂

Efendim AKP’nin bu geri kafası ile yaptıklarından sonra ona niye oy verilir ki! Türkiye’de satılmadık devlet firması kalmadı. Tamam satılsın, özelleÅŸsin ama yerliler varken niye yabancılara satıyorsun kardeÅŸim. Son Bilim ve Teknik dergisi ile ilgili Darwin olayı da yuh dedirttiren bir diÄŸer nokta, tabi onlara oy verenler hiç bu dergiyi okumuÅŸ mu, onu bırakın biraz daha dini yanı kuvvetli Sızıntı dergisi var, onu bari okumuÅŸlar mı hiç, o da bilimsel geliÅŸmeleri takip edebileceÄŸiniz iyi bir yayın, sadece biraz taraflı yayın. Koskoca devleti ÅŸeriat yönetimine götürmek istiyor bunlar, baÅŸka birÅŸey deÄŸil.

Aslında burada AKP kolay kolay kazanamaz ama AKP’yi yıkacak oylar DSP, CHP, MHP ve DP arasında dağılacağı için en fazla oyu alan az farkla olsa da AKP olabilir, yani ÅŸu durum ortaya çıkabilir!

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz