Zohan’a Bulaşma

____________________________________________________________________

Bu akşam biraz kuzenle dolaşıp mallığımızdan işe yaramazlığımızdan bahsedip sonra aynı buna yakışır bir şekilde de bir film izleyelim dedik. Zaten moral sıfıra inmiş, belki düzeltir diye de komik birşeyler olsun dedik. Kuzende de Zohan’a Bulaşma ( You Don’t Mess with the Zohan ) diye bir film vardı, izledik.

Filmde Zohan adlı Recep İvedik’ten beter bir dayının macerası var. Adam ölçü olarak olmasa da kafa olarak bildiğiniz hayvan gibi birşey, çıplak ( poposu gayet açık görünüyor) dolaşmayı seviniyor, disko yapıyor vs. Adam Filistin’li savaştan bıkmış ve anlamsız olduğunu düşünüyor. Kuaför olmak istiyor ama ailesi vs. buna karşı, orduya da çeşitli işler yapıyor. Bu sefer de Hayalet diye bir dayı ile kapıştıktan sonra ölmüş gibi yapıp Amerika’ya kaçıyor. Orada da kuaför olma hayallerini vs. gerçekleştiriyor, tabi ne yöntemlerle, yaşlı müşterilerle yatıyor vs. saç kesimi de iyi tabi. Hayalet bunun ölmediğini anlıyor, öldürmeye geliyor vs. bu şekilde olaylar gelişiyor. Film biraz açık sahnelere sahip, kıçları görünüyor vs. Bunlar filmi kalite olarak düşürmüş, Recep İvedik’ten beter denebilir. Adam arkadaşının annesiyle yatıyor, anne memnun vs. çocuklara izletilmemesi gereken yerler çok, bu sebeple kesinlikle izletilmemeli. Filmde İsrail ve Filistinliler arasında çatışma vs. var, ama en sonunda saçma bir şekilde iki taraf da barışıyor.

Neyse, işin özü topluluk ile izlenecek bir film değil. Eğlenceli, gayet komik ama müstehcen sayılacak sahneler Recep İvedik’ten daha dar bir kitleye hitap etmesine sebep oluyor, en azından öyle olmalı, çocuklara izletilecek bir film değil.

Zohan’a Bulaşma – You Don’t Mess with the Zohan.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz