Aklınızı kullanın acıyın kendinize

____________________________________________________________________

Normalde düşene acımam, bir tekme de ben atar bir kez daha yere çalarım ki adam olsun, aklı başına gelsin. 😀 Ancak insanların beyinlerini kullanmadan dikkatsiz işler yapmalarına bazen acıyorum işte.

Mesela ÅŸu aÅŸağıdaki video. Olayın kötü sonla bitme ihtimali çok yüksek. Kesinlikle önlem almaları gereken bir durum. Önlem olarak da yapmaları gereken tek ÅŸey, denemeyi yumuÅŸak bir zeminde yapmaları. Ancak bu bayanlar bunu bile düşünmeden çok tehlikeli bir ÅŸey yapmışlar. Kızın kafasından gelen “Took!” sesi ve sonradan kızdan “Hiiiiiii!” ÅŸeklinde çıkan ses nedeniyle kıza gerçekten acıdım. Az canı yanmamıştır orada. Ancak ne yapalım yumuÅŸak bir zemini kullanmayı düşünmek onların iÅŸi idi.

Videonun olduğu yerde sarhoş deniyordu ama hiç sarhoşa benzemiyorlar.

Aynı bundan bir olay benim başıma da gelmişti. İlkokulda iken İlkay diye bir arkadaşımı bu şekilde takla attırırdım. Kendi boy olarak benden bir hayli kısa bir arkadaş. Bir seferinde ben bir deneme yapayım dedim. Tuttu beni bir çekti, boyu kısa demiştim ya, yükselemeden çakıldım yere. Tabi bunun olacağını tahmin ederek denemeyi toprakta ot üzerinde yapmıştık. Bu sebeple sadece o anda bir acı hissetmiş sonra geçmişti. Ancak bu videodaki kızcağız gerçekten acı çekmiş olmalı. Hatta acı ile kalsa yine iyi, beyni yerinden oynamıştır bunun.

Bu sebeple diyorum ki, aklınızı kullanın her işinizden her adımınızdan önce tedbirinizi alın, dikkatli olun. Bu kafalar bize lazım. Aklınızı kullanın acıyın kendinize, ben acımam hepinize.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz