Etiketli yazılar: messenger

Google Gmail ile Görüntülü Sohbet

Bu Google ne yapacağını şaşırmış durumda, İnternet’te ne görürse kendi de bir benzerini hizmete sokmaya çalışıyor. Son hamlesi de görüntülü sohbet. Devamını oku »

MessengerPlayer

Bu da anladığım kadarıyla ücretsiz bir MP3 dinleme hizmeti. Bunu kullanmak için MSN Messenger kişi listenize music@messengerplayer.com adresini ekliyorsunuz. Çok geçmeden zaten isteğinizi kabul ediyor. Sonra da listenizden bu kişiye istediğiniz şarkıcıyı ve şarkısını yazıyor ve gönderiyorsunuz. O da size bu şarkıyı dinleyebileceğiniz bir link gönderiyor. Bu linke tıklıyor ve açılan sayfada şarkınızı dinliyorsunuz. Devamını oku »

Cepte MSN Budur: QuickIM Instant Messenger

Turkcell piyasadaki çoğu telefonun desteklemediği yıl sonuna kadar ücretsiz bir Windows Live Messenger kampanyası başlatmıştı. Bu kampanyanın desteklediği telefonlar ise genellikle Nokia’nın en yeni telefonları. Kampanyanın tek çekici yanı ise yıl sonuna kadar kullanımın ücretsiz olması, bunun dışında da muhtemelen bazı Live Messenger özellikleri. Kampanyaya katılmak için MSN yazıp 7777’ye mesaj gönderiyorsunuz ve bir dakika içinde telefonunuz desteklenmiyor diye yanıt alıyorsunuz 🙂 Devamını oku »