Nükleer’le yaÅŸamaya hazır mısınız?

____________________________________________________________________

Nükleer Enerji karşıtı, Greenpeace’in yeni kampanyası. Kampanyada amaç bir milyon nükleer enerji karşıtı insan toplamak.

Kampanya’ya katılarak bakanlar kuruluna bir e-posta veya mektup gönderiliyor. Bu ÅŸekilde de nükleer enerjiye karşı çıkılacakmış, bu ülkede! Ne zaman vatandaşın istekleri önemli olduysa bu ülkede birÅŸeylerin olması için. 🙂

Kampanya sitesine gitmek için buyrun buradan; Nükleer’le yaÅŸamaya hazır mısınız?

Ben de nükleer enerjinin çözüm olmadığını düşünenlerdenim ama daha iyi bir çözümün de kolay olmadığına inanıyorum. 🙂 Enerji açlığına giden bir toplum olarak da son durağımız orası, yenilenebilri kaynakları yakın zamanda da tam verimle kullanamayacağımıza göre… Katılmadım bu seferki kampanyaya. 🙂

5 Yorum

  • Yazan: Talat, 14 Ekim 2009 @ 6:42 pm

    İstedikleri kadar karşı çıksınlar, bizim ülkemizde bu şekilde yürümez işler. =)

  • Yazan: ferdem, 14 Ekim 2009 @ 7:28 pm

    Ben nükleer enerjiyi kullanmakta geç bile kaldığımızı düşünüyorum ama sadece nükleer santral yapıp elektrik elde etmek değil bahsettiğim.

  • Yazan: FeRHaD, 15 Ekim 2009 @ 1:57 am

    Talat, Greenpeace’in Ä°nternet’ten çok kampanyaları oldu ama bir milyon kiÅŸiyi toplayabilecek kampanyası hiç oldu mu bilmiyorum, çok büyük bir rakam bu.
    Ferdem, enerji üretimi dışında ve silah üretimi dışında da sağlık vs. çalışmaları var tabi. 🙂

  • Yazan: Talat, 15 Ekim 2009 @ 1:58 pm

    DiÄŸer ülkeler için olsa 1 milyon kiÅŸi ile neler yapılabilirdi lakin Türkiye’de 10 milyon kiÅŸi toplasalar bile istediklerini yapabileceklerini sanmıyorum. =)

  • Yazan: FeRHaD, 15 Ekim 2009 @ 3:42 pm

    Bence birşeyler yapabilirler ancak 1 milyon kişiyi toplayabilirlerse. 🙂
    Daha önce Sabancı’yı geri çekilmek için ikna etmeye kampanya vardı ve baÅŸarılı olmuÅŸtuk. (Tabi ben de sonra taraf deÄŸiÅŸtirdim de. 🙂 )
    Ancak devletimizi düşününce insanları ne kadar dinledikleri şüpheli tabi. 1 milyon kiÅŸinin toplanması güç, Facebook’ta bile toplanmıyor o kadar ama toplansa bile ne olacak, bekleyip göreceÄŸiz. 🙂

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz