PortStatus site monitörü

____________________________________________________________________

BelirlediÄŸiniz sitelere ping atarak gelen cevaba göre o sitenin çalışıp çalışmadığını takip eden hizmetler varya, PortStatus diye de bir tane açılmış. Ãœcretli ya da aylık 10 TL’ye Gold üyelikle kullanabiliyorsunuz. Fark bildirim SMS’leri.

PortStatus

PortStatus

PortStatus’e bir dakika kadar bir sürede kullanıcı bilgilerinizi girip üye olabiliyorsunuz. Sonra da yönetim paneline girip site ekliyor ve eklediÄŸiniz siteyi takip etmeye baÅŸlıyorsunuz. Sistemin ismindeki port ne alaka demeyin, takip edilecek site ya da sunucuda port seçimi yapmanıza olanak saÄŸlıyor servis, bu sebepten böyle. Mesela 92.44.45.1:80 portuna ping atmasını saÄŸlayabiliyorsunuz sadece.

Sistemin 10 TL aylık ücret ile GOLD hizmeti de var. Bu durumda siteniz pinglere cevap vermez olduğunda SMS ile size bilgi veriliyor. Atılan SMS bildirimlerinde rakam olarak sınır yokmuş.

Zaten bu tür hizmetler var, bunlara pek bir şey eklememiş; hatta daha az bile sunuyor ama yerli yapım (Ahaa, biz de yapabiliyoruz.) ve SMS özelliği dikkat çektiriyor.

2 Yorum

  • Yazan: PortStatus, 18 Eylül 2011 @ 1:48 pm

    İlk önce sistemi tanıttığınız için teşekkürler.

    Dediğiniz gibi diğer monitör sitelerine göre eksiği çok. Ama zamanla kullanıcı ihtiyaçlarına göre sizinde desteklerinizle geliştireceğimize inanıyoruz.

  • Yazan: FeRHaD, 18 Eylül 2011 @ 4:46 pm

    Yeterince emek verildiğinde iyi yerlere gelecektir mutlaka. İyi çalışmalar size.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz