Revolution Void – Increase the Dosage

____________________________________________________________________

Revolution Void - Increase the Dosage

Revolution Void – Increase the Dosage

Revolution Void, bir yapımcı ve caz piyanisti olan Jonah Dempcy’nin bir projesi. Revolution Void, elektronik müziği güzel bir şekilde kendi tarzıyla bütünleştirerek electronik breakbeat jazz gibi bir tuhaf tarzda parçalar üretiyor. Increase the Dosage de Revolution Void olarak ilk albümü.

Increase the Dosage albümünde Seamus Blake (the Mingus Big Band), Michael Shrieve (Santana) ve Matthew Garrison (Herbie Hancock) gibi kişilerin de katkıları var. Albüm ilk olarak 2004’te yayınlanmış. Albümdeki parçalar tam olarak bir müzik tarzında değilde değişik tarzlardan bir karışım.

Increase the Dosage albümünün en hoş ve inanılmaz yanı ise böyle mükemmel bir albümün ücretsiz olması ve Jamendo üzerinden indirilebilmesi. Elektronik müzik hayranlarına ve caz hayranlarına iyi bir ücretsiz albüm. Tonla müzik indirerek hırsızlık yapıp, günaha girip, bir de üstüne eline sağlık deyip, cehennemde yanmanıza gerek yok. Böyle bir albüm de işinizi görür. Üstelik dinlemezseniz günah, dinlemesi sevap kazandırır mı bilmem. 🙂

Albümdeki parçalar ve uzunlukları şöyle;

1 – Invisible Walls – 7:00
2 – Factum par Fictio – 8:50
3 – Habitual Ritual – 6:05
4 – Effects of Elevation – 5:20
5 – The Modern Divide – 5:05
6 – Double the Daily Dose – 5:55
7 – Weekend Amnesia – 3:55
8 – Obscure Terrain – 3:46
9 – Accelerated Lifestyle – 8:10
10 – Headphonetic – 6:36
11 – Nebulous Notions – 6:57

İndirme:
Albümü Torrent ile MP3 veya OGG biçimlerinde indirebilirsiniz. İsterseniz alttaki müzik çalardan indirmeden önce dinleyebilirsiniz. Torrent kullanmadan indirmek için çalıcıdaki Download bağlantısını kullanın. Ancak Jamendo gibi bir servisin yahnisini bedava yeyip kendisine pahalıya patlamamak için Torrent kullanmanız tavsiye edilir. Bir de en yüksek müzik kalitesi için OGG biçiminde indirmenizi tavsiye ederim, zira OGG MP3’den daha kaliteli açık kaynak bir ses biçimidir.

  

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz