Sevgililer Gününden Nefret Ediyorum

____________________________________________________________________

Sevgililer Gününden Nefret Ediyorum (I Hate Valentine’s Day) 2009 yapımı eğlenceli bir sevgililer günü filmi. Filmde erkeklerle ilişkisini beş aşamalı bir plana göre yürüttüğünden kendisini mutlu sanan bir kadının doğruyu buluşu anlatılıyor.

Kadın geçmişi nedeniyle erkeklere düzgün aşık olamıyor. Beş aşamalı bir plana göre ilişki yaşayıp bir daha fazla görüşmüyor, böylece ayrılık vs. çeşitli külfetlerine katlanmıyor. Bunu tutan bir abi de bu olaya katılmak istiyor.

Abimizle yengemiz bir ilişki döneminden sonra birbirlerine aşık oluyorlar. Kadın aslında önceden yaşadıklarının aşk olmadığını anlıyor vs. daha fazlasını anlatmayayım.

Özetle Sevgililer Gününden Nefret Ediyorum izlenesi bir film ama öncelikte başka film yoksa. Hani eğlenceli bir film sayılabilir ama daha iyi de olabilirdi. Kadın oyuncu mesela devamlı robot gibi güldüğünden çok yapay ve rahatsız edici görünüyor. Etrafları da gereksiz şeylerle dolu gibi. Neyse, aşırıya kaçmayayım, vaktiniz bolsa izleyin, pişman olmayabileceğiniz gibi olabilirsiniz de. 🙂

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz