Sözde Turkcell’den 2. Bahar Kampanyası :D

____________________________________________________________________

Dün akşam birçok arkadaştan bir mesaj gelmişti, şöyle diyordu;

Turkcellden 2. bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan.

Mesaj ilk geldiğinde arkadaş beni kekliyor sanmıştım ve umursamadım. Biraz sonra şaka gibi bu mesaj başka arkadaşlardan da gelince acaba gerçekten varmı böyle birşey dedim ve bir deneyeyim dedim.

Normal şartlarda böyle bir riske girmem ama 500 Sms kampanyasının son turundan dün akşam bitirmek üzere 130 her yöne ücretsiz SMS’im vardı. Kime göndereyim kime göndereyim derken bu mesajı birçok arkadaştan alınca gönderiyim bakalım nasıl olacak belki de gerçekten verirler 250 kontör demiştim. Belki bu da Turkcell’in geyik olayıdır.

Sonra en az 25 kişiye gönderdim bu mesajı.

Az önce Demiray’daki Turkcell’den 2. bahar kampanyası 🙂 yazısını görünce anladım ki arkadaş beni keklemiyormuş, birileri tüm Turkcell kullanıcılarını kekliyormuş. 😀

Gönderdiğim 25 mesajdan hiçbir sonuç çıkmamıştı, birkaç arkadaş keklendik herhalde diyordum. Ama ne bileyim çoğu Turkcell’iye bu mesajın geleceğini. Bana ilk mesaj memleketten Muratlı / Tekirdağ’dan ikincisi de Gaziantep’ten gelmişti. Anlayacağınız Avrupa ve Asya, Avrasya biraz keklenmiş oldu. 😀 Umarım benim mesajı gönderdiğim kişiler mesajı birilerine göndereyim dememiştir yoksa baya bir kişiye kontör borçlu kaldık demektir. Neyseki ilk beş mesajdan sonrası ücretsiz. 😀

Fıkra gibi değilmi. Artık bunu başlatanlar bunu torunlarına nasıl anlatırlar bilmiyorum. Evladım, bizim zamanımızda da vardı bu Turkcell. Çok pahalıydı. Birgün manyak bir kampanya başlattık. Tüm kullanıcıları da yedi, pahalı Turkcell beleş oldu sandı…

Bu arada buradan bu kampanyayı başlatan ……………leri de …………………, …………………, ……….., ………, kulaklarını çınlatıyorum. Böyle bir eşşek şakası ancak 1 Nisan Salaklar Günüyapılır. Belki de o gün başladı kim bilir.

2 Yorum

  • Yazan: bhv, 1 Mayıs 2008 @ 10:50 am

    Aynı mesaj banada geldi, ama her ne hikmetse mesajı okuyup bir refleks ile aynı anda sildim. Daha sonra lan keşke silmesemiydim falan dedim ama iş işten geşmişti. İçime doğmuş demek ki :))

  • Yazan: FeRHaD, 1 Mayıs 2008 @ 11:04 am

    Bana da ilk mesaj geldiğinde umursamamıştım ama ikincisi de gelince nasılsa daha 130 hediye kontörüm var göndereyim de bir deneyeyim bari demiştim.
    Ama işte uyanıklar iyi planlamış olayı, gelen giden birşey olmadı. 😀 Acaba bunu Turkcell mi başlattı, kontör harcatmak için. 😀

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz